AKTUELNO

Dugogodišnji rijaliti igrači!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Lepog Miće. Naredni budžet bio je za Marka Janjuševića Janjuša:

On i ja se znamo četiri godine, vređali smo se, voleli, a on važi za jednog ozbiljnog šarmera, on se spreda sa devojkama. Marko je neko ko je plato svoj danak. Janjuš ne želi da kaže svojim prijateljima šta misli o njima, on ne želi svađu, on svoj emotivni odnos sa Majom nije sređen, a onda eksalira sa drugima. Odnos sa Carem, ne postoji više. Njih dvojica smatraju da su pogazili donose jedan sa jedne strane a drugi sa druge. Car brani sebe a Janjuš sebe - rekao je Mića.
U pravu si ali mora da postoji oprost - dodao je Car.
Vi ste napravili sprdnju od svega. Suština je da tu oprost ne može da postoji. Janjuš ću naravno dati srednji budžet, kao i on meni - rekao je Mića.
Mene interesuju moja ćerka i njena majka, ja ne želim da se ponavljaju neke stvari koje su se ranije dešavale - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko i ja smo se svađali i jedno dugom svašta govorili, ali jedan drugom smo tu za sve. Ja sam njega vređao više nego on mene. Zameram mu što tera ljude da se unište do suza, moraš da znaš kada da saznaš. Previše si sebe dao za neke ljude, a od mene ima uvek šta god poželi - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N.B.

#Zadruga