AKTUELNO

Totalno ju je ocrnio!

U toku su pitanja gledalaca, a naredno bilo je upućeno Dejanu Dragojeviću:

Da li si svestan da ti se Dalila nikada ne bi vratila, da Car nije raskinuo? Da se Car malo više potrudi, opet bi se isto desilo - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Svestan sam ja svega. Ne znam šta da kažem, Milane. Da su oni ostali zajedno, mislim da bi i dalje letele flaše, sigurno ne bi ona ni razgovarala sa mnom - odgovorio je Dejan.
Mene taj čovek (Filip) ne zanima, jako loš čovek, sve najgore. Na neke njegove šale mogu da se nasmejem, a da budem sa njim opet... - počela je Dalila.
Ne mogu da ti budu smešne šale osobe koja ti se zgadila - ubacio se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

A kada si ti shvatila da ne možeš biti sa Carem? Mislim da Dejan leči svoj kompleks, neće se on njemu šlagom osvetiti, ali će ga nahraniti jednim delom - komentarisao je Mensur.
Poenta je što ona nije sa Carem, jer Car ne želi da bude sa njom, to je još gore od svega. On je uradio njoj ono što je uradio, nije mi jasno da to Dejana ne kopka - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

O kakvoj se osobi radi, kad je ona posle 20 dana osetila kosmičku ljubav prema Filipu, ostavila muža i bila sa Carem? Sad se opet vratila njemu, ko je ova žena?! - vikao je Car.
Pa, ko si ti? Ti si u istim go*nima! - uzvratila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. I.

#Zadruga