AKTUELNO

Specijalna emisija!

Naredni gosti u emisiji "Sprrrdnja" bili su Miki Đuričić, Bane Čolak, Sale Luks i Lepi Mića. Pre toga je Deniz Dejm pozdravila majku Anitu i čestitala joj praznik. Pre nego što su popričali sa njima, napravili su zajedničku fotografiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ova Nova godina ne interesuje, ali poštujem sve praznike. Pozdraviću suprugu i ćerku, volim vas mnogo - rekao je Mića.
Ja bih voleo da vidim burazera Todića, Miljanu, Luku i Helenu. Pozdravio bih najzgodniju stjuardesu iz Zemuna. Što se tiče rođendana, voleo bih da to organizuje. Da mi sestra pošalje konjak u obliku Ajfelovog tornja. Pozdravio bih brata Lazara, da vide šta mogu od mesa. Čestitao bih sve praznike svima, pozdravljam Josipu iz Dubrovnika, Dina iz Splita, porodicu Tomanović iz Zagreba... - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Srećan Badnji dan Franu, Deniz i Filipu, kao i Irma i svim ljudima katoličke veroispovesti. Što se tiče Nove godine, voleo bih da idem kući pa da se vratim. Slava mi je. Ne bih voleo da mi dete i supruga dolaze u ovaj zmijarnik, voleo bih video čestitku. To je, ne treba mi ništa, jedino za slavu. Angelina zna kome treba da se javi... Šta sam još hteo da kažem, ja nemam fanove, imam ljude koji me podržavaju, uglavnom ljude od 40+ godina, pozdravljam ih sve. Neka su svi živi i zdravi - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Čestitam Badnji dan i Božić svima koji slave. Ja sam mislio ako ste vi rasploloženi, sreda je 28. ili 29. da napravimo na svoju ruku, da vodimo nas troje tu emisiju, "Sprrrdnju" "Amneziju". Voleo bih da vidim majku i Ivanu, burazera ako je raspoložen... Najviše bih voleo Ivanu i majku da vidim - dodao je Bane.
Mene da puste od prvog do osmog, ako može neki zadatak ili neka mi skinu mesečni honorar - rekao je Miki.
Ovo je poslednja naša emisija u ovoj godini, srećna Nova godina svima. Želimo vam sve najbolje, mislimo na vas - rekao je Janjuš.
Žao mi je što nisam uz porodicu za praznike, želim vam sve najbolje. Naravno i pozdrav za Jovaninu porodicu - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.