AKTUELNO

Padaju maske u ljubavnim parovima.

U toku je Igra istine Lepog Miće. Mc Aleks je postavila pitanje Lazaru Čoliću Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo je stanje što se tiče tvog i Neveninog odnosa, da li će sve ići u ljubavnom smeru ili će ostati na prijateljstvu? - pitala je Aleks.
Nismo pričali nekih desetak dana. Iz dana u dan se borim sa nekim stvarima, trudim se da se oporavim od svega. Objasnio sam joj da nemam problem sa njom, ali da nisam spreman da ulazim sada u neku priču. Stvari se menjaju, sada se psihički oporavljam, shvatio sam da ne vredi da se vraćam u prošlost i da moram da pbedim sam sebe... Danas smo pričali, rekao sam joj par stvari koje mi smetaju, takođe je i ona meni rekla. Ne mogu da budem konkretan sada, niam spreman. Mi možemo da se zbližimo i da imamo nešto više od prijateljstva ali nisam spreman za vezu... Nemam još uvek neku emociju, nije se rodila, a mislim da je i kod nje isto... Mislim da će od današljeg dana ići sve bolje - odgovorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih pitao Dejana. Zanima me, šta se to dešava pa ti imaš potrebu non stop da provučeš kroz priču taj njen odnos sa Carem? Možda, kada je trebalo da ga spominješ ti nisi, pa mi sada nije jasno zašto se on provlači - pitao je Zola Dejana.
Nisam ga večeras spominjao, čak mu ni ime nisam spominjao. Moram da spomenem kada me pitaju gledaoci ili novinari. On kada je komentarisao večeras, ja se nisam nastavljao. Kada budem osetio vređanje, odgovoriću mu. Mislim da nema potrebe da ptenciraš sukob nas dvojice, em je Božić em je on iskasapljen, a i prijatelj ti je - odgovorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam tebe i Mimu na pola usana, pa malo da objasniš tu situaciju, nazvao si je Mima Grujić? - pitao je Dejan Nikolu Grujića.
Prerano je da se priča o prezimenu, sve je to bila šala. Dva dana se ne odvajamo, sve je u najbolojem redu, vodi ka nečemu. Nismo se poljubili nije ništa zvanično, lepo nam je u ovom prisnom odnosu - odgovorio je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada bi morao iskreno da kažeš koliko će trajati tvoja veza sa Majom, šta bi rekao? - pitao je Gruja Filipa Cara.
Verovatno do kraja rijalitija, ali već večeras sam mišljenja da nismo trebali tako brzo a uđemo u odnos. Popustio sam ranije nego što bih, nisam mogao izdržati, ali Božić mi je pa sam spustio loptu - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga