AKTUELNO

Novi sukobi bivšeg ljubavnog para.

U toku je Igra istine. Sandra Rešić, postavila je svoje pitanje Viktoriji Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja ljubav prema Marku je ostala ista, ali vidim da se Marko ohladio. Misliš li da je samo ljut ili je nešto drugo u pitanju? - pitala je Sandra Rešić.
Nije se ohladio. Brže mi je prešao preko žurke nego preko svađe i haosa sa stvarima. Možda je bolje da on odgovori - odgovorila je Viki.
Mislim da sam više ljut, ne mogu da cvetam posle svega. Puštam vreme, da zaboravim ako mogu. Prošlo je tek tri dana, ne mogu sve da radim sa nekom slatkoćom. Strast je jedno a ljubav drugo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad bi morao da napraviš rang listu super finala, ko bi bio na kom mestu? - pitao je Osmakčić Đedovića.
Jeziv sam u procenama, ali eto neka se narod smeje budali. Neka budu ovi što dobijanju pitanja, Filip, Maja, Dalila, Dejan, to su ljudi koji će ići sigurno do superfinala. Mensur, Tara, Karić... Janjuš...ne znam. Ko će kad da ispadne stvarno ne znam... Mislim da ćeš ti sigurno do finala. Ako Dalila i ja poguramo Dekija možda će on pobediti. Može ovo da se vrati ako poradimo na Dekiju kao na superfinalisti - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu si pričao sa Anom? - pitao je Đedović Mensura.
Ništa specijalno. Objašnjavao sam joj da je u svakom sukobu i da ne treba da se vređaju međusobno - odgovorio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde objasni nam taj čuveni trio, Anđela, Tara i ti - pitao je Mensur.
Biću iskren. Ušao sam u odnos sa Anom da bi Tari dokazao da tu više nema šta da traži - nasmejao se Mateja.
Ne mogu da verujem, ti meni nešto dokazuješ? - viknula je Simova.
Ušla si ovde da mi remetiš odnose, prošle godine si bila poznata kao ljubavnica - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam koje su ti namere. Ako ja nešto zamislim, ne možeš da mi poremetiš i to sam hteo da ti dokažem. Rekao sam odmah da mi smeta druženje sa Tarom, znao sam da će to biti kraj i ja sam to iskoristio. Ja sam sa njom završio... Malo sam se sprdao, boli me ku*ac za sve ovde, samo sam ti pokazao da ne možeš ništa da uradiš... Sve si pokušala da upropastiš što se tiče mene od kad si ušla - rekao je Matijević.
Bila sam lagana jer sam znala da te boli uvo za nju. Izjavio je da je mene šaltao sa Anom i Anđelom, znači samo se bavi sa mnom, sam je to rekao. Išao je od Sanje do Anđele da bi mene remetio, to mnogo govori. Stalno ti mene nešto komentarišeš. Ti si taj koji je opterećen sa mnom, a ne ja sa tobom - unacila se Tara.
Konstantno želiš da mi osujetiš bilo koji odnos - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga