AKTUELNO

Haos!

Emisija ''Pitanja gledalaca'' je počela, a voditeljka Ivana Šopić je pročitala prvo pitanje Maji Marinković.

Zašto ponižavaš sebe zbog jednog Filipa koji ne voli ni sebe? Otvori konačno oči - glasilo je pitanje.
Da ponižavam sebe u pojedinim situacijama, slažem se sa time. Mislim da sam i njega dosta ponizila i nisam ispravna. Oboje grešimo, ali mislim da nećemo raditi ove stvari koje sada radimo. Ne mogu da te lažem, jeste on korektan prema meni. Ima i on naravno greške, ali opet jeste to deo njegovog karaktera. Ja mu vraćam ovde sa Janjušem, on ode da se češka sa Marijanom u hotelu. Da li će da menja, to je na njemu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara Simov je dobila reč kako bi prokomentarisala akteulnu temu.

Par dana je idiličan, pa je opšti haos na kraju. Treba da razmišlja o sebi, da zavoli sebe. Maju gledamo već dve godine kako sebe ponižava. Rekla sam i njoj, svaka devojka i devojčica sutra želi da bude mama, a ja ne znam sa kime će ona da osnuje porodicu, ko će da je uhvati za ruku i ponosno prošeta gradom. Kao što je Filipova osobina da je švaler, tako je i njena da ne voli sebe - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Svedoci smo njihovog odnosa. Blago rečeno, njihov odnos je montruozan, toksičan i štetan za svakoga pojedinačno. Đedović je bio tu kada smo mi na trenutak porazgovarali...Moraju početi da vole i da cene sebe. Neke stvari postaju nedopustive i mnogo sebi dopuštaju. Ona njega ne može time da zadrži. Video sam da ni on nema granicu, niti može da spreči to što mu se dešava. Nema tu perspektive, nema ni ljubavi - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga