AKTUELNO

Smatra da je neke budžete podelio kako se ne bi pojedini zadrugari naljutili!

Nakon Irme Sejranić, raspodelu budžeta Stefana Karića je prokomentarisao i Lepi Mića.

Ja ću da iskritujem svog druga, za razliku od ostalih i ovih koji pričaju šablonski (Irma) - krenuo je Mića, a Irma je skočila.

Irma je nastavila da ponavlja i zamera Kariću što je "novijim" zadrugarima da o male budžete, a starijim velike i srednje, za koje smatra da mu neki nisu prijatelji.

Nap*ši se k*rca, dosadna si - rekao je pevač Irmi, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja razumem Irmu, ona ima pravo da kaže svoje mišljenje, ja sam samo rekao da priča šablonski. Stefane, trebalo je Anđeli da daš veći budžet, ona je tebi dala veliki. Postati vođa je vrlo zaj*bano, nisi imao vremena da skockaš neke stvari. Imao si 26 mali budžeta, 15 osoba će sigurno da zameri - rekao je pevač.
Ja bih isto rekao i da sam dao mali i veliki - odgovorio je Karić.
Išao je linijom manjeg otpora - urlala je Sejranićeva.
Sedi dole, j*bao ti pas majku više. P*ši k*rčinu. Ova budaletina, okupaj se, budalo, očešljaj se - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je lična frustracija, miriše trag za mnom - govorila je Irma.
Ja smatram da je Stefan napravio neke greške, ali opet, puno je malih budžeta. Posle podele se vidi ko zaslužuje, a ko ne. Voleo bih da svi budu vođe, da vide kako je - nastavio je Mića.
Dao je iskreno nekima veće budžet jer zna da gledaju prijateljstvo kroz pare, počastio ih je. Znam ja šta pričam - istakao je Mensur Ajdarpašić.
Smatram da je mogao pojedincima da kaže mnogo više šta misli o njima, tu je zatajio. Ali opet, postao si vođa iznenada, pogubio si se. Smatram da nisi dao velike budžete da bi začepio jezik. Jedino, trebalo je pre da daš Anđeli veliki budžet nego Franu. I Irmi veliki budžet, ali da da p*čke za to - govorio je pevač.
Samo da dodam, redak je podeljen mali budžet, a da nije bio namenjen ili bio zaslugom nekom. Ima izuzetaka, ali retko - istakao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensure, kako bi ti reagovao da si dobio mali budžet? da ti je dao, ne bi tako pričao - ubacio se Sale glumac.
Stefan zna ko mu je iskren prijatelj - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.