AKTUELNO

Želi ovo više od novca!

Marko Osmakčić, Lazar Čolić Zola i Filip Car su seli rano jutros ispod trema, a Osmakčić je krenuo da priča svojim drugarima kako ga u životu zanima samo popularnost i da mu je san da ga svi prepoznaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo popularnost me zanima u današnjem svetu. Pipajte me, ližite me, tapšite po ramenu lažno. Ali samo popularnost. Šuške će se uvek naći! Popularnost otvara vrata - pričao je Marko.
Ima logike - rekao je Zola.
Radije ću da imam 50.000 evra sa strane, a da sam popularan, nego pola miliona, a da nemam povezanost - dodao je Osmakčić.
Ali ovde je drugačiji sistem, ako imaš pola miliona, već si popularan - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Popularnost. Ovo je p*čkin dim. Ti nisi bio na tvrdom, ne znaš kako je kad se preznojavaš od ranog jutra. Prošao sam krvav put. Najjače je kad si slavan i popularan kroz sport. Meni je Ronaldo jači od Putina, iako je on moćniji. Ronaldo je za mene Bog. Ronaldo spava mirno, svi ga nekako vole na neki način, i oni što ga ne vole. Ali ne volim da se znojim 6 sati. Mogu, ali ne volim. Da sam neki Bik ili Jarac u horoskopu, pa hajde, ali ja sam Lav. Ja ne volim da budem anoniman - istakao je Marko.
Zamisli ulazimo Maja i ja u tržni centar, nervozni, 70 ljudi prilazi da se slika, ostali pričaju o nama i tako svuda - govorio je Car.
Neka slikaju. Kad hoćeš mir, sedneš u auto, odeš u Milano. Dosadno je, meni je dosadno. Super je imati dva fakulteta, ženicu, ići na misu, ali meni je dosadno. Jedan je život, bolje je živeti kao ja ili hteti živeti. Pričam vam iz svog iskustva - rekao je Marko.
Ja idem da izvadim putni list, nije mi do života, 40 baba mi viče: "Zola, gde si, sine?". A naravno da je nekad lepo kad uđeš u klub. Letos u etno-selu... - pričao je Čolić.
Meni provaljuju ribe u stan - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.