AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je radio emisija Amnezija. Bane Čolak je danas ugostio u svojoj emisiji Marka Đedovića koji je komentarisao aktuelne teme, a onda se njima pridružio Miki Đuričić:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada izađem ima da napravim grupu Cedevita dva. U rijalitiju najbitnija je gledanost. Dalila i Car su dva đubreta. Šta bismo mi radili da nema njih. Od njih ima gorih, ali se prave fini. Mi smo ovde rijaliti komentatori. Dalila i Car do prvog mesta, Dejan treće. Scenario je ovakav, Dalila se zaljubila u drugog čoveka, muž ostao sam, narod se podelio, ko će tu pobediti. Car poremetio sve, pomirio se sa Majom, Dalila se miri sa Dejanom, ukanalila i sebe i njega, pa je shvatila da nema tu ništa - dodao je Miki.
Dalila je komentarisala da se Dejan ne bi grlio sa majkom da je ona tu, ali on bi to sigurno uradio - rekao je MIki.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne bi zbog nje, on je pitao za kera a ne za majku koju nije video toliko godina - vikao je Marko.
Ko Dejanu želi dobro, želi mu da ne bude sa Dalilom - ubacio se Miki.
Ja sam mislio da se Dalila pere pomirenjem sa Dejanom, ali ona se us*ala. - dodao je Đedović.
Dejan voli kada je Dalila srećna, kada dobija stvari - rekao je MIki.

Foto: TV Pink Printscreen

Mima je rekla da ne može da se nosi sa komentarima nakon što je razvela čoveka, a niko ne zna što ga je ostavila - komentarisao je Bane.
Ja razumem njega, ali nije to prvi put da se to dešava. Oni su brzo ušli u vezu, a sve brzo pukne brzo. Ja ne bih komentarisao čoveka koji ostavi ženu zbog devojke koju ne poznaje. - rekao je Miki.
Mima za Gruju kaže da je on psihopata, Nevena kae da ono malo što kod njega fali, devojci sreći kvari, ima tu teorija ali videćemo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.