AKTUELNO

Rasulo za crnim stolom!

U toku je emisija "Pitanja gedalaca". Voditelj Milan Milošević dao je reč Mikiju Đuričići kako bi komentarisao odnos Filipa Cara, Dalila i Dejana Dragojevića.

Svima je jasno zašto je tako, sa Dejanom se može ovako, a sa Carem onako. Dejan joj je pročitala knjiga, a sa Carem ima nerazjašnjene račune. Mene je do ludila dovelo jer je Dalila došla da priča o Dejanu. Iziritirala me je jer je rekla sad vidim ko je, muva se sa drugim ženama. Tu je Dalila monstruozna, zamisli muva se sa drugim ženama. On dobacio, pa sad vidi, a sa kim je on živeo? Meni nije dobro - pričao je Miki.
Tek se upoznaemo... Možete da pričate šta hoćete, uradila sam šta sam želela. Ja ne padam pod pritisak - ubacila se Dalila.
Tvoja priča sa si najgora, a mislim da si najbolja. Ja ne pričam moje mišljenje, ja citiram. Ja sam se distancirao od Filipa, jer raskine sa Dalilom, smuva se sa Majom, pa mu žao Dalile. Muva se sa Dalilom, izađe Maja, pa mu žao lemura. Drago mi je da je došao sebi i shvata kako je to zvučalo - nastavio je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio sa njom i kad vidim da priča nebuloze, plač i ludilo, a da Dejan nije sa njom, opravdano... Meni proradi nešto dqa mi bude žao i da moram da piđem, a to kreće u zbližavanje. Ja joj priđem, ona mi odgovori pogrešnp, iznerviram se, pa me razludi. Čovek sedne i razludi sam sebe svojim mislima. Vidim da je jedini adekvatno rešenje, žena sa kojom sam ostavio, da nemqam kontakt sa njom. Ona ništa nije kriva - govorio je Car.
Svi ljudi oko tebe su povređeni - dodao je Miki.
Najviše ja - rekao je on.
Ko je tebe povredio? Maja ga je povredila i grebala. Govori da je krvi i povređen, ali čime? - pitala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: A. N.