AKTUELNO

Evo šta mu se ne sviđa!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Mateji Matijeviću.

Zašto ste ti i Tara odjednom prekinuli druženje ove sezone? Rekao si da ti prija njena energija i da ti je gotivna

Foto: TV Pink Printscreen

Ako idemo hronološki, ja sam prvo bio u fazonu da neću, nema šanse, postavljao distance... Dogodio se zadatak sa lisicama, bilo ne neizbežno popričati. Tu smo popričali, odnos je postao korektniji. Popričali o svemu što se izdešavalo. Onda ne znam šta se izdešavlao, da li zbog toga što nisam hteo da bude toliko blisko, ona se okrenula protiv mene. I to je bio poslednji put da sam bio korektan sa njom, neću da pravim budalu od sebe - rekao je Mateja.
To se prekinulo bez razloga. Jeli smo posle toga... Onog dana kad sam se drala na Matoru, taj ponedeljak zovem "Crni ponedeljak", nametano mi je da će mi Mateja davati lažnu nadu ako je dobar sa mnom... I kako si ti sazreo, kad si poj*bao pola Beograda? Rekao si da si bio neiživljeni klinac - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si se povukao jer si počeo da se zaljubljuješ u Taru? - pitao je Milan.
Ma jok. Ja sam posle Tare imao veliku ljubav. I jesma sazrao, ušao sam u 26. godinu, imao odnos sa Tarom koji je bio katastrofalan, stvari sam izvukao. Zadruga 3 mi je bila životna škola. Jesam sazreo, šta je problem? - odgovorio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste sazreo, ja volim što je takav - dodala je Matora.
Znaš šta me jako nervira, ispada kad je neko drugo pitanje, da prebacujem na Taru. Sad ću da kažem sve šta mi smeta. Jako me nervira, npr. kad je bila srpska Nova godina. Vanja Mijatović dolazi, ja naručujem pesmu nje i Gastoza, onda Tara dolazi i kaže da je pevala na Zadrugoviziji. Ja to nisam ni znao - rekao je Mateja.
Ja sam ti citirala te tekstove - govorila je Simova.
Ti imaš 360 tekstova. Mi nikada nismo imali zajedničku pesamu, imaš 700 i nešto koje vezuješ za mene, ja se ne sećam. Da li ja smem ovde da zapevam nešto? Da pevam Nućijevu "Bebo", ona će da pomisli da je ona beba. Ne sviđa mi se kakvim stvarima se sad bavi. Pre dva dana idem iz radionice, ona iz kuće. Idem i znam šta će da bude. Hodam i gledam, neprijatno mi, pogledam, ona me gleda direktno, sklonim pogled, posle dva sata stiže priča da se nikad duže nismo gledali u oči... - nastavio je Matijević.
Ne, laž, tate mi mog ne - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kome da se pravdaš, njoj? - pitala je Anđela.
Anđela, nađi život - rekla je Tara.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.