AKTUELNO

Rešile problem?!

Novo pitanje bilo je za Jovanu Tomić Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što si treću put pustila Aleks da ti priđe, da li misliš da će iko da te žali kada te povredi još jednom? - glasilo je pitanje.
Nema potrebe da me neko žali. Danas smo imale čuveni razgovor koji se toliko čekao i ništa novo nismo rekle. Dogovor je da nemamo više takav odnos, da nema muvkanja i dodirivanja. Dala sam Rešićevu za primer jer sam nju muvala i ljudski je rekla da smo prijatelji i to je vremenom dokazala. Sada dajem Aleks šansu da mi pokaže da je iskreni prijatelj. Nema šta ko da me žali kada ja ne mogu sama sebi da pomognem - odgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije nam jasno da se toliko nerviraš i plaviš, a ona neće sa tobom? - naveo je voditelj.
Kada nju mazim ili šta god da radim, to je jer imam emociju. A njen komentar da to ona može bez emocija. Evo jedan primer. Bane Čolak recimo spava pored mene i češka me i udvara mi se, takođe znam da ima devojku ali puštam sve to. Navodno nemam emocije a puštam ga da to radi, pa šta to znači? Ona meni nije davala lažnu nadu, davala mi je nadu! Više puta sam se njoj vraćala iz emocije i to je normalno, ali zašto se ona vraćala ako već nema emocije. Sa Dalilom imam taj brižan , prijateljski odnos i to je ogromna razlika. Rekla sam je da je možda nesvesno to radila i da kapira da je to ispalo sebično, pa sam zvala Sandru kao svedoka. Ja sam osetila od Aleks da je prihvatila moje udvaranje i kao da će nekada možda biti šanse da budemo zajedno. Mora da shvati da mi ne možemo da budemo prijatelji koji će da se maze i grle, to više ne može. Evo, neka mi pokaže sada, bez moje pažnje i svega, meni bude brižan prijatelj. A ja tvrdim da ona neće imati taj prijateljski odnos kad nema mene koja oblećem oko nje - odgovorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da ja mogu da imam lep odnos sa tobom bez takvih emocija. Nikada nisi ni dala priliku da ti pokažem da sam ti prijatelj - dodala je Aleks.
Mislim da me nije koristila zarad rijalitija, ali mislim da je sebična i da je samo gledala sebe, sve je prihvatala jer joj je lepo - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se desilo, pa si ponovo prišla Matoroj? - pitao je Milošević.
Ja sam Milane takva. Ja kad se sa nekim posvađam, posle mi bude krivo i dođem kod tog nekoga. Nemam više snage za ovu temu, rekla sam sve što mislim i smatram da nisam davala lažnu nadu. Jedino što sam možda trebala malo jasnije da ustanem i kažem 'ja sam ovoj ženi prijatelj i boriću se za to'. Nisam kapirala ozbiljnost situacije i njenih emocija prema meni. Evo, reću ću sada pred svima, ja ne ogu biti sa tobom - rekla je Aleks.
To si mi tek danas rekla prvu put, u tome i jeste problem - urlala je Matora.
Treba da prekinete odnos i komunikaciju - ubacio se Mića.
Da ja prekinem odnos sa njom ispašće da joj nikada nhisam ni bila prijatelj i da ne želim to ni da budem. Ne mogu ja ovo - odgovorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga