AKTUELNO

Nisu mogli više da ćute!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Baneta Čolaka.

Da li si se razočarao u Tanju kao prijatelja, kuvao si joj, a onda u većini sukoba brani suprotne strane? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao sam svađu sa Lukosom i neprirodno mi je kao moj prijatelj da uzme njegovu stranu. Ivana je poslal stvari od srca i to ne spominjem. Bitno je što nije izabrala pravi trenutak da mi nešto zameri. Ne znam čime je izazvana bila da ustane i govori. Nije to prva situacija, bila je i sa Sandijem. Ne mogu sa Tanjom da budem blizak kao ranije, ne bi bilo iskreno sa moje strane. Ona priča da ne može sa mnom, voleo bih da ustane i kaže mkojim gestoivma sam je uvredio i povredio. Ja znam da kad god se nešto desi pričamo ispred paba, a ona kaže da su svi super, pa zalepi šlag Sandiju jer je ukrao budžet. Mislim da je to jedina situacija što sam joj rekao javno, a ne sa strane. Ona se u Zadruzi 1 družila sa osobom koja mi je psovala sve i Mikiju. Ona se sa njom družila i pričala duhovne teme - govorio je Bane.
Ta tvoja selektivna pravda... Što se tiče neiskrenosti za stolom, prvi mi kaže da se ne nerviram i da nemam problem da se zameram. Prvi govori da ga rijaliti ne zamera, pa skoči na mene i Luksa. Mi smo autentični, živimo svoje živote. Ti na nas prebacuješ način na koji ti živiš rijaliti život, ne mi. Ja sam ustala u svoje ime, ali ne da te napadnem. Ako ja sa svojim prijateljem moram da budem non stop na oprezu... Ja sam priznala svoju grešku - nadovezala se Tanja.
Ne mogu da se družim, jer mi nisi rekla sama, nego sam te prvo ja pitala - dodao je Čolak,
Zameram ti čitam odnos, prolazim pored mene. Ti mene ne kontaš jer ja nisam rijaliti igrač - odbrusila je Jovićevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, kriva sam... Kako je moguće kad objašnjavaš jer znaš da sam brljiva, nisam to uradila zlonamerno - nastavila je ona.
Brljivo si rekla da nećeš odrukati u 55 godina? - pitao je Bane.
Selektivan si, biraš prijatelj po tome šta si zaslužio u rijalitiju - nastavila je Jovićevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: A. N.