AKTUELNO

Raskrinkavanje!

U toku je Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem, zadrugari su imali prilike da pogledaju klip na kome Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Fran Pujas govore o simpatijama između Ane Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Mensur je rekao da je video da se nešto dešava između Ša i Ane. Ona je neko ko je jako lepo ušao ovde, ali iskreno mnoge stvari mi se ne dopadaju. Posle svega mislim da ona nema barijeru ni sa Matorom da bude, ali se nadam da je ovo poslednja glupost koju ona pravi - rekao je Đedović.
Nemam pojma o čemu se radi - smejao se Ša.
Ma kome sam ja rekla da je on sladak, od koga si ti čuo? - viknula je Ana.
Priča se po kući - odgovorio je Mensur.
Pričala si o simpatijama, godinama ali nisi imena spominjala - dobacila je Spasojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram iskren da budem, mene Ana čak i eksivira. Ima frku da mi se obrati zbog Tare. Znam da ona mene ne mrzi, ali to je takvo ponašanje. Meni je krivo zbog toga jer ja nju ne bi muvao - dodao je Ša.
Nisam kod Ša video nikakve simpatije, ali je ona ostavila prostora. Ona voli svuda da je ima - rekao je Mensur.
Ma šta ti pričaš, šta izmišljaš ovde stvari, da bi me svađao! Mi smo završili svaki odnos, šta me testiraš više - urlala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se sa svakim muškarcem ponaša isto, zato se svima i čini da flertuje. Nije bitno sa kim se to dešava, nego da se dešava. Da neko njoj priđe sa malo ozbiljnijom namerom, da li mislite da bi odbila? - nastavio je Ajdarpašić.
Mensure, da li si ti ljubomoran? - pitao je Milošević.
Nikada u životu! Ja sam čak i bio za to da ona uđe u vezu sa Filipom. Čekajte ljudi, ja nisam ovo sam komentarisao - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije nšta devojka rekla. Rekla je samo da je Ša bolji frajer od polovine kuće. Nije rekla da joj se sviđa ili nešto, samo komentar normalan - rekla je Spasojevićeva.
Baš lepo što mi komentarišete dečka - dobacila je Tara.
Ma ne lupetaj Tara, ništa ona nije rekla - odbrusila je Ana.
Ja imam neke svoje principe i kodeske, moja drugarica ne može da mi komentariše bivšeg dečka, kao što ni ja ne bih njenog. Pu*i bre ku*ac - govorila je Tara.
Čula sam da to ti voliš - dobacila je Spasojevićeva.
Od koga si to čula? - pa Ša je pričao.
Moguće da ovde većina misli da je normalno da moja najbolja drugarica komentariše izgled mog bivšeg dečka ja ne mislim tako - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je dao reč Sandri Rešić.

Svima je jasno da je on ljubomoran. Ovde se jasno vidi da je Mensur preneo tu informaciju njima, a da se oni čude. Mensuru mora sve banalno da se objašnjava jer on drugačije ne razume. Pokušavaš da slažeš ali ne možeš, izmeđuostalog i osmeh te odaje. Ovde je ispalo da si namenski došao da iskomentarišeš nešto. Rekao si kao da ti nije baš pravo ali i to je okej. Razočaran si u devojku koja ti se dopala, ali te ona iz dana u dan nastavlja razočaravati. Mislim da je ta njegova ljubomora ovde poenta, ali možda sam ja glupa ko ku*ac - govorila je Sandra.
Ana ti si se pogubila. I ako si prokomentarislaa Ša, mislim da nisi mislila ništa loše time, ali ne kapiraš kako ovde stvari funckionišu. Sve se meri, svaki korak, mlada si devojka, moraš da paziš šta radiš. Ne mislim da će Tara da ti otkine kičmu, ali možda joj nije pravo kada to čuje. Mnogo se toga vezuje za tebe... - nastavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga