AKTUELNO

Žestoko!

U toku je glasanja za osobu koja je spremna da preuzme rizik. Naredni je birao Dino Dizdarević.

Za mene Dejan i Dalilam čim su ušli rizikovali brak, Dejan kad je dao njoj drugu šansu. Tu je i Gruja, Matora... - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Sandra Rešić.

Odmah sam pomislila na Dalilu i Dejana. Ne želim da navodim nekog ko spava ili je bezobrazan. Izabraću ljude koji nisu prvi put ovde i znaju kako funkcioniše rijaliti, nisu se pogubili. Prvo mesto Dalila, izabraću i Dejana i nekog ko je svestan šta njegove odluke mogu da donesu prijateljima i porodici, to je Matora - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je glasa Sale Luks.

Zola je po meni skupio mu*a, svesno je ušao u problem. Dejan šta je sve radio, ali nekad čovek ne može da se kontroliše. Mogap bih Dalilu, ona se zaljubila. Pznavajući Ša od pre, znam zašto je došao i polako, kreće njegova misija... Znam da će on da ispravi sve - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Mensur Ajdarpašić.

Ako je rizik produktivan po nas to je prihvatljivo, ali ovde ljudi rizikuju živote po cenu da bi dobili nešto što je loše po njih, nije mi to jasno. Ja sam ušao ovde i znam da sam ušao da zaradim novac i spreman sam da trpim mnogo da bih došao do svog cilja. Prvog bih naveo Ša, čuo sam da je imao nekog ko je vredeo, vrhunsku karijeru i da je lik iz grada koji je bio ostvaran i rizkovao je mnogo zarad osobe koja nema šta da izgubi. Broj dva Dalila, spremna na sve i svašts zarad svoje koristi, popularnosti i da izgubi brak i čoveka koji ju je voleo iskreno. Treća osoba Gruja, vidim da je prisanm i nije ozbiljnu odluku doneo - rekao je Mensur.
Koliko je meni žao kad gledam Gruju. Žene se peg*aju sa svim i svakim, zbog takve neke će da rizikuje sve. Sutra će kukati, plakati i moliti. Zbog koga sam ja sebi s*ebao život - ubacio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.