AKTUELNO

Ništa ne zaboravlja!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik sedme sile, naredno pitanje postavio je Mimi.

Kako ti to Gruja preti i na koji način - pitao je novinar.
Nije da on meni nešto preti, to je nešto između nas dvoje i ne želim da to iznosi. Ne bi to uticalo na mene i da je to sad nešto ovako... - rekla je Mimas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kažem da ne bih bio paćenik koji trči za njom, ali mi ne bi bio problem da imam etiketu posle svega što sam uradio - rekao je gruja.
Ne želim da se priča o tome, ali ja znam da je on lojalan i da će ostati između nas dvoje...On je namerno to izneo da bi ga to pitali. Ako potenciraš, ispričaj - rekla je Mimas.
Ja da potenciram, rekao bih, tako da su to budalaštine - rekao je Gruja.
Mima, kako reaguješ na komentare da su raščistila sa Grujom jer živi "normalan" život - pitao je predstavnik sedme sile.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma to nema nikakve veze. Ne gledam muškarca da mora da ima pare. Nije to istina - rekla je Mimas.
Verujem joj za to - rekao je Gruja.
Hoćeš uspeti da se okaneš Gruje - pitao je novinar.
Pokušala sam da ne pričamo, rekao mi je da ne zna kako mogu tako. Rekla sam mu da ako mu je tako lakše da ćemo ostati u korektnim odnosima - rekla je Mimas.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na to kada Gruja sve vreme spominje, da ne izgovorim sada - rekao je predstavnik sedme sile.
Razgovarali smo Dino i ja i rekao mi je da je to rekao u afektima. Obećala sam da neću da dozvolim da ljudi koji su me ponižavali, budem sa njima dobra

Miki Đuričić se uključio u konverzaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Promenio sam ploču. Prvo sam se iznervirao jer je kod mene Gruja bio, pričao jedno, pa je totalno drugo uradio. Podržavao sam jer je neko pričao da mu je brak loš, a ovde je Gruja pričao totalno drugo. Stalno pokušavam da kažem, jer sam čovek koji je u braku. Prvo sam roditelj, pa suprug. Neke stvari ne mogu sebi da dozvolim, ni svi generalno. Deluje mi kao da je opijen, omađijan, ne kapira da ovo što ovde uradimo, obeležićemo sebe i nositi to do kraja života...Imala si aferu sa oženjenim, a u pismu joj je stiglo da pazi na to i da sa oženjenim nikako ništa ne radi - rekao je Miki.
Već sam objašnjavao to za Vanju i boli me ku**c da ponovo objašnjavam - ubacio se Gruja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga