AKTUELNO

Oduševio se!

Došao je trenutak da voditelj Milan Milošević otkrije koga je publika izglasala za najveće motivatore u Beloj kući. Milan je podigao Krleta i otkrio da je Stefan Karić na trećem mestu.

Foto: TV Pink Printscreen

I meni je, on je tu za mene kad mi je teško, uvek me nasmeje - rekao je Krle.
Ja sam njega spomenuo njega da je ušao da se bori, da ostane dosledan sebi, da drži karakter, stav, dostojanstvo. Pokušavale su neke da mu priđu, on se odmakao. Može da motiviše, pokrenuo se, šiša, druželjubiv je, nije bio ovakav u trećoj sezoni. Ima dobre savete, komentare, nasmejan je. Daje sebe 100%, komentariše, ima razumaevanje. Čak i kada dođe taj radio, hoće da motiviše učesnike koji se nisu istakli. Krle se oslobodio otkad se druži sa njim. Zasluženo mesto - istakao je Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam govorio u lično ime, ja sam sklon tome da hoću kući, a ovde postoji 3, 4 osobe koje me posete, pitaju kako sam. On i Krle mi donesu svašta, pitaju kako sam, ja to cenim i poštujem. Vidim da je iskreno sa njegove strane. Vidim da ima razumevanja za sve nas, osim za Dejanovu bivšu suprugu. Šalim se. Ali zasluženo je mesto. Nesebičan je. Nudi. Nije poenta da tražiš nekome nešto, sam se ponudi, ja to cenim i poštujem - rekao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je moj najdraži prijatelj ovde, pričali smo i ja sam mu rekao da se dosta promenio, tj. doveo sebe do izražaja. Svojim izlaganjima je predočio sebe, ko je, šta je i kakav je. Nikad nije bio toliko aktivan, bavio se međuljudskim odnosima. Racionalan je, konstruktivan, nije ograničen, dobro komentariše. Mnogi mogu da prate i da uče od njega, našao se u mnogim situacijama, svuda je bio, zna kako je sa ljudima, to prenosi na nas zadrugare. Svaka čast, zasluženo - dodao je Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam iznenađen, ovo i mene motiviše. Nisam ovo očekivao. Drago mi je od nekih ljudi što sam čuo ovo, naročito od Mikija, koji je 10 godina u rijalitiju. Ove godine sam ušao neočekivano, i sebe sam iznenadio. Želim da ispratim svaku temu, da budem u svakoj temi. Hvala Bogu, nemam svojih problema, imam prostora da saslušam ljude. Hvala svima koji su to prepoznali u meni - rekao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.