AKTUELNO

Podeljena mišljenja!

U toku je debata, a zadrugari diskutuju o tome da li inat donosi dobro u ljubavnim odnosima. Voditelj Dragan Marinković Maca dao je reč Viktoriji Mitrović.

Imam i ja to u sebi, ali ja sam osvetoljubiva osoba i zlopamtilo, imam demone u sebi. Ja sam imala situaciju jednu sa Markom, tri dana sam ga molila da mi da šansu da se pomirimo, ali mogu da kažem kao Filip, ako ti nećeš ima ko će. Nije donelo dobro, ni meni, a ni njemu. Šta god da se uradi može da se kaže da je iz inata, slažem se i sa Filipom i sa Matrom, malo je inat, a malo i želja. Ja imam u sebi da volim da dobacim, peckam i da se smejem. Možda sam trebala samo da se smirim i došlo bi sve na svoje... Nije da mi je krivo i da sam nesvesno uradila, ali smao je napakostilo našem odnosu. Smatram da to nije trebalo da se desi - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozitivan inat je sa Miličine strane. Sve što smo pričali kakva je bila prema Mensuru, sad radi sve suprotno. Htela je da dokaže svima... Ja da sam bila u situaciji sa Mensurom, ono što je radio sa Anom, ja bih radila tri puta gore, a ti si ostala uz njega i pokazala. Car i ja bi uradili drugačije i otišli u drugi odnos. Možda nije inat, ali može da se kaže da nije htela da tera inat - nastavila je Viki.
Ja mislim da je inat samo izgovor za nešto što potajno želiš - dodala je Milica.
Dobro je rekla mala, to je nešto što potajno želiš, pa napraviš izgovor - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Stefan Karić.

Šta reći posle Filipa Cara, svaka reč je suvišna. Ja sam ceo život protivnik inata i to nije nikome dobro donelo. Najveća vadilica je "uradila sam to iz inata". Postoji pozitivan i negativan inat - pričao je on.
Nije uvek inat da je to želja. Ja se iz inata ubijem, pa nije da sam ja to potajno želeo - vikao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.