AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Debata u Beloj kući je u toku, a Maca je kao govornike pozvao Mensura, Sandru Rešić, Zolu, Anu Jovanović, Marijanu i Marka . Naredna tema bila je "Jednakost u polovima". Prvi je reč dobio Marko Osmakčić.

Što se tiče jednakosti u polovima, 21.vek je. Uvek se danas priča kako žena ima ista prava da radi kao muškarac, na kraju krajeva, jeste tako, ali ako uzmem u obzir, ako žena ima 50 muškaraca, a muškarac 50 žena, brojka je ista, ali nije isto. Metaforički, muškarac treba da osvoji ženu. Dobar ključ otvara više brava, dok lošu bravu otvara bilo koji ključ. Što se tiče i prevare, muškarci više varaju, mada u današnje vreme, žene više to radi. Muškarci varaju i ne sećaju se vrlo često devojke, dok žensko vara sa osećajem. Kad uzmeš na vagu sve, desi se ovo što sam rekao - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je dobila reč.

Mi naravno da nikada nećemo biti ravnopravni, jer ova seljačina i primitivac... Zbog takvih kao što si ti, koji su drn**li na napumpane, nikada nećemo biti ravnopravni, a ti ćeš biti jeb*č na baterije. Jesam za ravnopravnost, ali naravno da ima tu nečega što se razlikuje... Mislim da nema ništa sramno da muškarac opere sudova, a da ja zamenim gumu. Neću sigurno da čekam muža da dođe sa posla ako mi pukne sijalica. Smatram da treba da postoji ta neka osnovna ravnopravnost - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš zato što me ova žicka par dana, ja sam primenio sve to, pa nam je lepo - ubacio se Osmakčić.
Pa ti zato gleda u Anđela - prodrala se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Radi se o ravnopravnosti u polovima, ne samo o se**u. Ti sve to svedeš na se*s - rekao je Miki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga