AKTUELNO

Za sve krivi nju!

Nenad Aleksić Ša je nakon žestokog obračuna sa Anđelom Rankovićem, progovorio je o Mensuru Ajdarpašiću i svojoj nominaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mensura, on je meni stvarno okej iako su svi očekivali da ću ja da ga napenalim zbog onoga 'samo nek se plaća'. Ovde sam ga upoznao malo bolje, baš sam ga zgotivio. On je mnogo dobar momak i ovo što prolazi nije lako ni malo ali svi smo kroz to prošli. Šta god da se događa između njih, ja sam uvek za ljubav. Jedini pogrešan potez je taj izlazak sa Tarom, ali ono što je napravljeno nije njegova greška već njena. Iskreno sam se pokajao zbog tih para koje sam joj dao, jer toliko ima dece koja su napuštena ili kojoj trebaju pare. Pokajao sam se... Svakako ništa od toga nije njegova greška, već greška moje devojke. Kasnije sam ja video njihove poruke i video sam da je ona htela i nakon toga da se vide... - rekao je reper.
Nisi mogao da vidiš poruke - vikala je Tara.
Pitala si ga do kad je tu i da se vidite - dodao je Ša.
Jeste, pitala me je da se vidimo - potvrdio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se o njega ogrešila i samo sam želela to da ispravim! Uopšte nije bilo muvanje nego samo iz prijateljskih razloga - vikala je Tara.
Ma mani me toga više. Želim da ispravim sve greške ovde, ne želim da se bavim uopšte tobom. Sramota me je što sam bio sa tobom i želim da batalim sve. Ušao sam ovde da pokažem ko sam i radim sve drugačije, hvala produkciji što me je uvela ovde. Ne zanima me Tara. Hoću da kažem, Mensur mi je sjajan i zanimljiv dečko. Razumem ga u potpunosti, mnogo više nego drugi. Želim mu sve najlepše zaista i biću uz njega do kraja, sačuvaću ga, šaljem Anu - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga