AKTUELNO

Tenzija ne prestaje!

Aleksandra Nikolić iznela je svoju nominaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću kratka, danas sam mnalo popila. Mensur mi deluje pogubljeno ovih dana, deluje mi da je ispao iz koloseka. Danas sam se oduševila kada sam videla da je došao i ispoštovao me kao da je njegov rođendan. Što se tiče Ane, u početku nismo imale neku komunikaciju, tek sinoć. Pametna si i snalažljiva za svoje godine, verujem da će ova priča sa Anđelom biti super. Šaljem nju jer me je Mensur zaista danas oduševio - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Ane, simpatična sura, korektan odnos imamo. Kod Mensura me mnogo nervira to kada peva ujutru, a ja taman želim da zaspim, počinje da me ugrožava sa onim baladama. Mnoge stvari me nerviraju kada je u pitanju odnos sa Milicom ali ne mešam se. Super smo i sačuvaću njega - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo njegovo ponašanje potiče iz njegove kuće i porodice, tu je negde nečega falilo - započela je Irma.
Nemoj ti meni da spominješ porodicu koja me je naučila vaspitanju i naučila moralnim načelima, nemoj da ih ti spominješ tim narkomanskim ustima, da li si čula? - viknuo je Mensur.
Sve što on radi radi samo za svoju bu*u, ništa za njenu dobrobit! Hajde reci mi šta je referenca, ti obrazovani. Preti meni jedan kengur iz Berana. Ja te nisam vređala, samo sam rekla svoje mišljenje iako znaš šta mišlim o vašoj vezi. Batali me svoje seljačke demagogije - vikala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Primetila sam takođe da je veliki materijalista, videla sam kako se ponašala na samom početku. Simpatična si i mislim da treba da budeš pametnija. Ne verujem da si bila nepromišljena, verujem da ti je sve to laskalo, taj odnos sa muškarcima, jer si ti ozbiljno sigurna da si prepi*ka. U poslednje vreme spuštaš loptu od kada je ušao Anđelo, ali to kod mene ne prolazi, tebe šaljem u izolaciju - govorila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga