AKTUELNO

Sale glumac iskoristio priliku da kaže sve što misli!

Zadrugari su u nizu objavljivali svoje nominacije bez dlake na jeziku. Dino Dizdarević je prvi od njoh dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se za ovo što su rekli za Anu, napravila je pometnju. Slobodna je i može da radi šta hoće, ovo sa Anđelom mi je okej, neka im je sa srećom. Mensur mi je okej, nismo imali nešto mnogo konflikata, ali kad on uđe u svoju fazu, tada me baš iritira, ali se trudim da se sklonim. Sačuvaću Mensura - govorio je Dino.
Poštujem ga baš, imamo i zajedničke prijatelje. Ovo sa Milicom mi je bezveze, mislim da je mnogo trpeo, ali to je njegova stvar. Ana je okej devojka, zrela, što nije ništa čudno s obzirom da je izlazila još sa 15 godina i da drži svoj lokal. Zarad boljih odnosa u kući, sačuvaću Mensura - izjavio je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je hrabra, duhovita, prija mi njena energija. Mensur je mnogo sujetan, ne trpi kritiku. Pokazuje mnogo više mana nego vrliina u poslednje vreme. Mnogo se trudio oko Milice, odavao je najlepšu moguću sliku o sebi. Poljuljalo mi se mišljenje o njemu, ali ću ga sačuvati, šaljem Anu - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je svojim ulaskom u Zadrugu. Nije loša devojka, ali stavio sa je na ignor, bilo je tu mnogo peckanja. Mislim da ona može da plovi ovde i bez dečka, ali je brzopoteno upala u te priče sa momcima... Da nisi imala te izlete, ova priča sa Anđelom bi imala veću težinu. Što se tiče Mensura, on je za mene zona sumraka. Toliko me je vređao i spuštao, ali ja nisam hteo da mu odgovorim. Ipak ja imam 55 godina a on samo 25. Ušao si ovde napucan, tvrdio si da ćeš biti prvo mesto, a nećeš osvojiti ni 11 sa ovim ponašanjem... Isprali ste mi mozak... Ti si moj brat, znaš da te gotivim, svakako ću nju poslati, ali eto da ti kažem sve u lice, za to i koristim nominacije - rekao je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Sviđala mi se kad je ušla, drago mi je da je ovde sa nama. Mensur me je posebno oduševio svojim dolaskom u pab, dobar je dečko i uvek ima nešto pametno da kaže... Njega ostavljam - naveo je Đole Kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću komentarisati odnos njega i Milice, jer su nominovani Ana i on. Mislim da oni nisu ravnodušni jedno prema drugom i dalje... Sačuvaću Mensura, ali imam lepo mišljenje o oboma - izjavila je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobra sam i sa Anom i sa Mensurom. Pri njenom ulasku nisam imala lepo mišljenje, mislila sam da je kvarna, međutim kada sam je upoznala promenila sam mišljenje. Mnogo toga mi se ne dopada ali mlada je ima samo devetnaest godina. Mensur i ja smo u dobrim odnosima, imali smo mali konflikt, ali sve je to prošlo. Bliža sam sa Mensurom poslaću nju - govorila je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Šaljem Mensura - kratko je rekla Ana Spasojević.
Mensura sam upoznala napolju i mislila sam da je dečko za primer. Smatram da mu Milica nije potrebna ovde i da treba što pre da završi tu priču. Ana kada je ušla ovde podigla je prašinu, ona je pre svega inteligentna i dobar prijatelj. Sačuvaću Anu - rekla je Mima.
Sa Mensurom imam korektan odnos, svaki dan mi peva moju pesmu da bi me oraspoložio. Imam lepo mišljenje o njemu, ali i o njoj takođe. Nadam se da će joj ova veza uspeti, nominovaću Anu - rekla je Sandra.
Što se Ane tičpe, prijatna devojka, nasmejana, uvek je tu za mene. Ardijan i ja se družimo, tako gledam i Mensura i znam ga iz te priče. Što se tiče njega u super smo odnosima...Mislim da je drugačiji kada je u vezi, negativan je, a sve najbolje ispliva kada je sam... Zadržaću Anu ipak - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga