AKTUELNO

Po svaku cenu želi da bude sa njom!

Nenad Aleksić Ša odgovarao je na pitanja novinara, pa objasnio zašto je bacio pače, koje je dobio od fanova Tare Simov i Mateje Matijevića:

Bacio sam pače zbog Mateje, najiskrenije. Mateji je smetalo to sprdanje, jer Tara non-stop ponavlja kako je Mateja pače, a ja je vidim da ona spava na pačetu. To se ne radi! Pačići i ja ratujemo napolju - objasnio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On ratuje sa patkama! Razvalila ga Tara kao kantu, on je pukao. Ovo je šou! - smejao se Đedović.
Ne, ja sam ušao da kažem šta je meni ova osoba radila, kako mi je upropastila život! - vikao je reper.
Jako mi je krivo što ispada da sam ljubomorna, ne volim ga, samo se neke stvari ne rade. Stigla mi je informacija da je on kupovao pantalone mojoj drugarici. Šta će moja drugarica sa njim? Ja sam drugarica zabranila da se sažale na njega. Ja ga u tom trenutku nisam želela u životu, moja najbolja drugarica to zna, a ide sa njim u kupovinu. Ja sam kriva za neke stvari, on je neke moje šale prokomentarisao na drugačiji način - objasnila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto me onda tolerišeš? Zašto mi je slala srca, ljubomorisala na Marijanu, ovamo devojku oterala?! Mi nismo u vezi, ali neki korektan odnos... Ne znam zašto smo se poljubili, ne mogu da objasnim zašto se to desilo - ubacio se Ša.
Ja vidim da je njemu loše, vidim da je danas došao iz paba, ja znam kad je Nenadu loše. Vidim da sedi i gleda u jednu tačku, pitala sam da li je dobro, jer sam videla da nije. Luks mi je rekao da već sad želi da ide kući, ja znam da je to zato što mi nemamo nikakvu komunikaciju. Žao mi je, ne mogu da gledam da se raspada, to je ta griža savesti. Ja sam sve prenela na sebe, i razvod i taj novac koji je dao bez mog znanja. Želim da naš odnos bude okej, ali da ne dođe do poljubaca i spavanja u istom krevetu. Iako zna da ga ne volim, njemu to sve daje lažnu nadu - nastavila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga