AKTUELNO

Haos tek sledi!

Milica Veselinović osvojila je drugo mesto za najdvoličniju osobu u Beloj kući od strane publike. Voditelj je dao reč Ani Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Milica poludela zbog budžeta, i kada je bio problem oko cigara, kada vam je dobacila 'vi možete da pu*ite i ku*ac', kako si se ti osećala? - pitao je Milošević.
Dobila je mali budžet i Mensur je dobacio da ona puši, ja sam dodala da i mi pušimo, pa se ne žalimo, ona je to rekla. Prebacila sam joj to u pušionici. Ovo njeno osvojeno drugo mesto je očekivano i opravdano. Svaki put govori nama sve i svašta, kako je maltretira, štipa, kako je naporan, a onda dođe za crni sto i govori kako on ništa nije kriv i deluje kao da je sve super - odgovorila je Spasojevićeva.
Nije tačno, rekla sam da nisam svesna zbog čega sam ja njemu sve kriva! Neka budem dvolična, šta ćete sad? Ništa ne možete da promenite, ni vi ni gledaoci! Baš me briga. Ja kažem svašta u besu posle se i ne sećam - govorila je Milica.
Ma nemoj, govoriš nama svašta, a mi ovde ne vidimo ništa od toga. Nabeđuješ ga, a onda za pola sata sve super - nastavljala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam ja njemu rekla svašta i sa njim sam posle pričala u garderoberu. Kako je meni bilo da gledam ljubavni klip njega i Ane? Ćutala sam mesec dana i skupilo mi se, onda sam videla klip i prekipelo mi je - pravdala se Veselinovićeva.
Kakav je licemer ova mala - dobacio je tiho Mensur.
U mnogim situacijama sam gledala da se suzdržim i to veče mmi je pala roletna. Sve mi se vratilo kada sam videla klip. Na sve to je i Ana njemu dobacivala, postala sam svesna. Jednom prilkom sam rekla kako je ona prema meni više ispala fer od njega - govorila je Milica.
Nisam se ja mešala u sve to, nego je to veče preterao pa sam morala da reagujem. Neću ti ni reći šta je pričao sve dok si ti plakala - uvacila se Ana.
Reci slobodno, na tvom mestu bih ja sve rekla. Bolje od tebe da čujem sve! Nemam nikakav problem sa tim. Reci mi ili ovde ili sa strane, pa ću ga pitati njega da li je to istina - izjavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

To su jeftine i niskobudžetne provokacije i zato ne reagujem, ne zanima me. To kada mi govori da mene boli što neću biti sa njim, meni je smešno. Nisi bez razloga to rekao, znam ja šta tebi smeta. Pričali smo nas dvoje nešto znaš i sam - rekla je Jovanovićeva.
Mislim da nema potrebe za ovim, idi sedi uživaj i opusti se. Ja tebe ne kanalim - smejao se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Čujete li? Ja sam pevala pesmu koju je pevao na Zadrugovoziji, a ja to pevam skoro svako veče - izjavila je Ana.
Nije to bila provokacija - smeškao se Ajdarpašić.
Pričaš o ponašanju drugih muškaraca a ne vidiš sebe i sve ono što ti radiš - viknula je Milica.
Šta ja sada tebi radim? - pitao je Mensur.
Ne poštuješ me ni malo - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga