AKTUELNO

Karambol u Beloj kući!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Zadrugari su raspravljali o odnosu Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović.

Moje mišljenje je kao što je rekla Tara da je zavolela svaki njegov deo tela, da si ti sve zavolela u vezi Marka i da si se u sve zaljubila - rekao je Mihić.
Ja nemam više snage, Rešićka ti me razvališ - rekao je Marko.
Ti misliš da ako njoj nije do se*sa da ima veze sa tvojim sposobnostima, to ima veze samo sa njom - govorila je Sandra.
Osetio sam kad glumi. Neka se svi redom dogovore da li sam dobar u onome ili nisam, sepkulištie, možda je neko video - ludeo je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Odličan je nama se*s, uvek bude dana kad nije do toga. Kad je on raskinuo sa Aleksandrom, pomirili smo se posle tri sata. Ja sam se zaljubila u pažnju, a ne u se*s. Ne bih se zaljubila da ga gleda kroz se*s. Nisam materijalno sa njim, znaš koliko sam ih upoznala i mogla da ne radim ništa. Ja dobijam pažnju, a on se*s - dodala je Viki.
Napravili ste sprdnju, posle ću da pričam sa njim. Ovde se radi o svoje ljudi koji se vole, ali koji kad su u konfliktu pričaju neke stvari koje ne misle. Kad se uzmu ovakve stvari u pitanje, imao sam iskustvo... To mnogo odjekne napolju i mnogo sam takvih poruka dobio napolju i sa tim stvarima se ne treba sprdati. Zamisli neka žena da gleda, a ona kaže da ne može da doživi org*zam - govorio je Zola.
Znamo šta je Marko pričao i mislim da ovo treba oboma da bude opomena da kad legneš u krevet da je to rizik. On ne beži od mogućnosti da ima dete sa osobom koja mu odgovara, koliko sam razumeo. Ona se*s ne voli, da je pitate što ga ima, ona ne zna. Ja ću sa Viktorijom da popričam, a izgleda da si ti ovisnik u se*su, što ne znači da viktorija nije dobra u tome. Na početku je imao - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da mu kažeš da hoćeš i se*s i pažnju. Marko, ja znam kad je ona tebe ucenjivala preko se*sa - govorila je Irma.
Treba da osećate da li ste zaljubljeni ili niste, nemoj da utiču komentari na vas - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.