AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Nevenu Savić.

Šta će ti Zola, on je samo za OnliFans sa Deniz, daj šansu sa Krletom - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

U početku je sve to krenulo sponatno i nisam imala emocije, kako je vreme prolazilo stvorila sma emocjije prema njemu i on mi je rekoa da ima neke emocije prema meni. Sinoć sam videla da nije tako. Ne želim da sam šansu Krletu, vređao me je ovde iz čista mira. Na Aleksandrinom rođendanu me je zvao da priđem, izvređao me je više puta. Danas je vređao i MC Aleks, takvom čoveku ne bih dala nikad šansu. Trebala sam na vreme da razmislim, to nije muški. Ja možda u mnogima nisam rekla. To nije osoba za mene, ni za jednu ženu normlanu - govorila je ona.
Danas sam rekao za crnim stolom, što je ona čula i nije bilo ništa sa strane. Ona je osetila potrebu tebe da brani, a Matoru ne... To je jako ružno - dodao je Krle.
Nisam skočla da branim Nevenu, nego sebe - pravdala se MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti Krleta od cele situacije koja se desila sa Nevenom, imaš neku netreljivost, isto kao i za Mensura... Dečka ne možeš da podneseš. Kod Krleta ti ne smetaji cigarete, nego ponašanje prema Neveni - ubacila se Matora.
Tebi je Mića rekao da ne ideš ti po nagradu, jer zna da ćeš ti da uzmeš - odbrsuila je MC Aleks.
Mića zna jer se Krle predstavio kao lopov, on je pokraoi Sandru Rešić ppored koje spava - rekla je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.