AKTUELNO

Ona joj je trn u oku!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je naredno pitanje pročitao Mc Aleks.

Kažeš da nemaš problem da priznaš emocije prema Matoroj, a posle kažeš da nikad ne bi priznala u Zadruzi. Shvataš da se vidi da si kontradiktorna - glasilo je pitanje.
Smatram da bih njoj rekla. Nisam kontradiktorna - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini što se mešam, ali mi smo pričale o tome - rekla je Nevena.
Nemam problem da joj priznam, ali ako do sada nisam osetila...Prijala mi je kao drug, sada više ne pričamo. Mislim da je bolje da se ohladimo - rekla je Mc Aleks.

Matora je dobila reč.

Ne bih da se vraćam na neke stare razgovore. Znaš, ona je meni svašta ovde pričala i svašta mi je priznala. Ne zanima me, ja sam krivac, radio mi je i ego i kompleksi. Odustajem od muvanja Mc Aleks i od svega. Nemam nameru da Aleks pravim ljubomornu sa Marijanom, samo ću da dopustim sebi priliku da se družim sa Marijanom. Želim da se odvojim od Aleks - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim ja da nju pravim ljubomornom. Biće mi drago ako nađe svoju sreću, ali mislim da se iz kompleksa i ega ne izjavljuje ljubav - rekla je Mc Aleks.
Što ti onda meni kažeš i ja tebe - pitala je Matora.
Da, kao prijatelja - odgovorila je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je u pitanju Marijana, rekla mi je da ako se budem muvala sa Marijanom, pokazaću da sam prema njoj bila lažna - rekla je Matora.
Ja iskreno ovako gledam i na priajteljske i na ljubavne odnose. Mislim da se najbolje upoznaju na način na koji se raziđu - rekla je Mc Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga