AKTUELNO

Stavio sve karte na sto!

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Filipu Caru na koje se nadovezala i Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi bio srećan da znaš da Bruno podržava tebe i Dalilu, i da vam lajkuje slike na instagramu? - upitala je Ivana.
Nema Bruno vremena da lajkuje slike na instagramu. Ima svojih problema on. Ja sam povezan sa njim, znam gde je on sada. On će podržati sve! Vrlo je jednostavan. Podržava sve gde se ja osećam dobro. On je srećan kad sam ja srećan. Kad bi ona mene ispoštvala, on bi bio srećan. Nije tip da gleda Instagram. Ako sam ja srećan, on će podržati - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Mensura Ajdarpašića.

Zašto je toliko teško da priznaš da voliš Milicu i da ne možeš bez nje? - Ivana je upitala Mensura.
Nije da je ja ne volim. Nisam se oslobodio odnosa nikada. Sebi sam obećao da je više neću psovati. Ako treba da se pomirimo, pomirićemo se. Imamo emociju jedan prema drugom. Ne kažemo da nećemo i ne kažemo da hoćemo - odgovara Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je naredno pitanje, na koje je odgovarao Filip Car.

Da li si svestran koliko pozitivno utičeš na Dalilu? - upitala je Ivana.
Dobro, da, u nekim stvarima ja delujem dobro na nju. Ona želi to da primeni jer zna da je to ispravno i dobro. Ako ona bude pozitivna i dobra, biće dobro. Ja nisam trenutno dobro. Ja imam neku zaksnilu reakciju. Jako loših stvari se desilo. Treba da se nosimo sa svim situacijama koje su se desile. Moram da ukažem na neke stvari koje su se desile, a nije ih videla. Nekada ne možemo rešiti situacije neke - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević se nadovezala na pitanje.

Nije mi ništa teško i nije mi ništa problem. Sama sebe motivišem za neke stvari. Ja se plašim da mu priđem kada je nervozan, napraviću još gore. Ja bi najviše voolela da kada mu je teško, budem tu, ali se plašim. Nalazim se u neobranom grožđu. Bežim i sklonim se. Ako je on nasmejan, i ja sam nasmejana. Ako je on tužan i ja sam tužna. Ja sam žena koja je posvećena u odnosu. Ja ne očekujem ništa zauzvrat, ali dajem puno - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S. A