AKTUELNO

Novi rat na pomolu!

U toku je emisija Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem, zadrugari su pogledali klip gde Lazar Čolić Zola zove Deniz Dejm kod mama Bose u Derventu, a Stefan Mihić pravi ljubomornu scenu. Voditelj je dao reč Zoli.

Ne znam, meni je ovo šala bila. Možda ispada da ne radim nešto kako treba, ali ne bih da ovde glumimo neki moral a u rijalitiju smo - rekao je Zola.
Mene je povredilo to što ga smatram prijateljem. Taj dan sam ga pozvao nešto, a on mi govori da treba da radi nešto, a vidim ga sa njom. Malo me je povredilo to. Što se tiče nje nikada je nisam uvredio, zaista je prelepa. Što bi Ša rekao, ukoliko imate neke kodekse, to se ne radi - dodao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je njegov odnos sa Deniz bio iskren i ako ste neki drugari, to se ne radi. Da li ste vi dobri drugari? - pitao je reper.
Mi smo drugari - odgovorio je Zola.
A sada smo samo drugari... - dodao je Mihić.
On je imao sa njom intimni odnos koji je po njenim rečima trajao tri minuta, nikakvih tu emocija nije bilo - naveo je Čolić.
Možda je onda delimično ispavno. Ako nije bilo emocija i ako nisi ništa planirao sa njom, onda je sve okej i problema nema - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga