AKTUELNO

Šok!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš. Reč je dobila MC Aleks.

Aleks je ovde novi kolač, ušla je skoro. Smatram da je osvežila i unela finu energiju. Smatram da nije loše, iskavarena, zgodna je ima šta da kaže i pokaže. Mlade je, svašta nešto prošla i nije je učinilo lošom osobom. Odnos sa Dejanom mi se dopada, nadam se da će potrajati. Vidim da su srećni, uživaju. Što se tiče Dejana, ne znam šta novo da kažem za jega. Na početku mi se nije dopadao, ali kako je smršao, prolepšao se... Volim njegove šale, inteligentan je, on je dokaz da se ljubav i razum kose. Nemam ništa novo da kažem, drago mi je da je u ovom stanju. Mislim da tek za njega život počinje, porodica je tu, spušta loptu i dolazi sebi. U situacijama kad je ovde bilo mislim da nema osobe koja je plakala za Dejanom. Kad je emocija u pitanju, neke stvari mogu da se oproste. Ja ću poslati Aleks, jer sam u boljim odnosima sa Dejanom - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Viktorija Mitrović.

Što se tiče Dejana i Aleks,sa njim imam okej komunikaciju od samog početka. Normalna komunikacija i sa njim, Dalilom i Aleks. Mislim da njega niko nije mogao da razume, pa ni on. Pozitvniji je, vedriji, on je za orimer ovde pojednim momcima. Vidi se da mu je lepo sa Aleks i njemu sa njim. Moj odnos sa Aleks je specifičan, bila je sa Markom nisam je pljuvala, niti vređala. Aleks kod mene to nije izazvala, ona je osoba sa kojom mogu da imam komunikaciju. Ne smeta mi odnos sa Markom, ne znam zašto, nisi ti kriva. Smatram da si jako dobra osoba. Jednom sam rekla da imam utisak da mi nešto vraćaš, ali to su iluzje kad hoću Marka da operem. Smatram da si iskrena i nisam počela da se družim sa njom jer mi ona nije smetnja. Osetila bih netrperljivost sa njene stare. Ne slažem se sa Markovim izlaganjem, nema potreba da mi se izvinjavaš za njega. Sa Dejanom sam ovde od početka, nemamo komunikaciju. Ne smatram da je to njena greška, niti Markova. Ostavila bih Aleks, a poslala Dejana - govorila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.