AKTUELNO

Nije mogla da ćuti!

Jovana Tomić Matora naredna je dobila reč i prokomentarisala podelu budžeta Lepog Miće:

Danas je Mića rekao sve kako jeste tokom podele budžeta, što se mene tiče. Ja ga nikada ovde nisam ponizila i uvredila. Ali jeste rekao nekim meni bliskim ljudima da su bolesne, to je odmah na moj račun. Mića je svima dobar kad se odvoje od mene - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je Krletu dao mali budžet, Irma je dobila veliki budžet, a svi znamo kakav odnos ima sa Mićom. Mića je pokušavao da testira prijatelje budžetima. Mića je danas rekao da ima problem što ima 5 velikih budžeta, a nema kome da ih da, pokazao je kakvo mišljenje ima o svima - rekao je Mihić.
Vi ste pokazali kakvi ste, Irma baca veliki budžet, baca mali, to je Irma - dobacio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

25 malih budžeta, to zaboravljate. Ko god da deli, taj bi bio u problemu. Mića i ja jesmo prijatelji od spolja, ali ovde ne provodimo ni 15 minuta zajedno. I meni para uši kad kaže Irma da stalno dobija mali budžet, kao što mi i Mihić para uši - komentarisao je Miki.
Mene danas nisu shvatili uopšte. Problem je što sam se osećala kao Sandra Rešić kad je dobila budžet od Janjuša, mene je to uvredilo, nije mi bilo dobro. Ne znam kako niko ne može da dopre do toga da znam šta mi čovek misli. Neću da neko dovodi moj integritet u pitanje, neću nikome da ćutim - vikala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Mića samo želeo da izazove što više reakcija, sve se svodi na isto, da ja dobijam mali budžet, zbog onoga što sam uradio Ljilji (supruzi) - rekao je Gruja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga