AKTUELNO

Surovo iskren!

U toku je Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Zadrugari komentarišu odnos Jovane Tomić Matore i MC Aleks, Filip Car je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem ovako sa strane, da ispada da si protiv Matore i da nikda ne podržavaš njene odnose. Ne znam čemu tolika potreba da sačuvaš Aleks od tog odnosa, ona ima tridesetak godina. Ona sve svesno sama uradila. Dalila je malo pre samo ponovila njene reči i ti si je izvređao. Ona jeste na moralnom dnu, ali je tu zbog mene ne svojom krivicom. Moram reći jedno, opasna si jer si bez liza*a, maženja i se*sa vozila priču pet meseci. Za to treba biti majstor! I to sa osobom koja je već deset godina po rijalitijima. Na sve to, ispada da njoj treba pomoć, a ne Matoroj koja je prevarena i izmanipulisana. Iskreno, ispada da baš imaš averziju prema Matoroj - govorio je Filip.
Sve si u pravu, sa svime se slažem. Filipe, svaka ti čast - rekla je Matora.
Glupo ispada jer stalno imaš potrebu da je vadiš iz toga - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks je došla kod mene još na početku sa brigom kako će njena sestra reagovati na celu priču i kako će je prozivati. Rekao sam joj da ako hoće bude sa njom, ako ne neka skroz sve batali. Kada je došla ponovo oterao sam je u pi*ku materinu. Matora je na sred crnog stola rekla kako se ja mešam u odnose i tada sam digao ruke. Pu*ite mi ku*ac - vikao je Mića.
Sada tek kapiram koliko je mene Sanja ozbiljno volela - viknula je Jovana.
Rekao sam joj da mi se više ne obraća - dobacio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.