AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je naredno pitanje postavio Nenadu Aleksić Ša:

Mi mačići i dalje smo ponosni što smo pokazali pačićima ko smo - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, uz Jakija ne može biti ispod njih. Neću da vređam Taru, ako opet kažem nešto biće kao prozivka ali eto da ublažim ona njima mnogo veruje. Mačići su mnogo stabilniji, a pačići prave imaginarijum od svega - rekao je Ša.
Ja sam se trudio da mu objasnim, da ukapira neke stvari. Nadam se da je shvatio neke stvari, jako je zanimljiv ali ima neke pogrešne stvari koje radi. Na minut bude razuman i to je traje kratko. Mi sedimo on ode i kaže idem da se obučem, a on samo da prođe pored Tare - otkrio je Janjuš.
Nije to, stvarno, oni mi kažu ideš da vidim Taru, ja kažem stvarno ne - ubacio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da zna da mu je Tara oprala stvari, a ne Dalila - otkrio je Janjuš.
Pačići su najjači na svetu, ne može im niko ništa. Svesna sam koliko me voli i koliko mu značim. Desi se taj konflikt i te uvrede, u mojoj glavi su te uvrede velike. Ja sam žensko, a njega će sve da prođe... Meni je normalno da mu operem stavari ako su mu prljave, da mu dam ako nema i tako dalje. To je normalno posle svega što je uradio za mene... Ko god da je gladan ili žedan može da pokuca na moja vrata - rekla je Tara.
Ja ti govorim kao drugar, svaki njen dobar gest nakon konflikta je vid manipulacije kako bi te navukla sebi zbog kadra. Sve što je Mića rekao upravu je - počeo je Mihić da savetuje Ša.
Mihiću, ja se ne je*em za kadar - ponizila ga je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.