AKTUELNO

Još jedan raskid!

Nakon gostovanja u radiju, Marko Osmakčić je otišao do trema sa Viktorijom Mitrović i Lazarom Čolićem Zolom. Zola je bio posrednik između Marka i Viki, a ona je želela da sazna da li se Osmakčić odlučio za nju ili Marijanu Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj rekao, ako čovek hoće da ode na drugu stranu, ima pravo da ode. Rekao sam joj da je voliš. Marijana me isto zvala da pričamo, kaže da si joj se jedino ti sviđao - govorio je Zola.
Ali da li je iskreno to - rekao je Marko.
Tebi je bitno da li je iskreno? - pitala je Viki.
Ja do juče nisam ništa uradio. Ja nemam toliko ekstremnu potrebu da hoću na drugu stranu. Tako se desilo - govorio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali nije u redu prema njoj. Kako se ti osećaš? - rekao je Zola.
Ne znam, meni je juče ono godilo. Znam da boli Viki da to čuje, ali to je tako. Meni je bilo interesantno, to je to... - rekao je Marko.
Ti samo meni lepo kaži, nikakav problem. Kad si bio sa Aleks, ja sam se sklonila. Nije problem taj poljubac sinoć, problem je Marijana. Ako je ona tvoj izbor, ja se neću mešati. Ali nemoj da bude kao sa Aleks. Nije problem sinoć, nego dalje, ti sada vagaš - dodao je Viki.
Vagam, ne mogu da kažem da si mi nevažna. Vagam zbog sebe, tebe, nje... Ne znam šta mi se radi. Moram malo da se proluftiram - rekao je Osmakčić.
Gde te više vuče? - pitala je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuče me i kod tebe i kod nje. To sam ja, budala, tako je. Pripiši mojoj ludosti i mladosti - rekao je Marko.
Ja ti želim svu sreću, od mene nećeš imati nijedan problem. Što se mene tiče, mi smo završili - zaključila je Mitrovićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.