AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić postavila je pitanje Filipu Caru u vezi njegovod odnosa sa Dalilom Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li stvarno možeš i da pomisliš da bi Dalila gledala Dejana, a otkačila ga je zbog ljubavi prema tebi? - upitala je Ivana.
Ja sam oprezan, ne verujem joj ništa. Ne verujem joj da je sunce napolju. Ja sam uvek u strahu i paranoji i ne verujem ženama ništa. Treba mi neko vreme da ja vidm da li je to to. Nešto nije dobro, nemam poverenja. Ja sam pre neki mesec ostavio neku personu, ja sve osetim i onda sam je ostavio - odgovorrio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja isto imam nemir i poverenje. Jedno drugom neverujemo aposolutno ništa! Nismo krenuli od zdravih temelja i onda je sve otišlo u propast! Nije veza propala mojom krivicom. Da je on ostao u toj vezi, onda ne bi došlo do ovih situacija do kojih je došlo. Kriva sam i ja, ali je on veći krivac. Ja ne smatram da sam išta uradila loše prošlu noć. Nemam šta da kažem, razumem da nema poverenje, javlja se i meni nepoverenje, i ja živim u starhu. Ja odmah reagujem u momentu ako mi zasmeta bilo šta. Za mene su ovo što on priča velike vadilice - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.