AKTUELNO

Razgovor se prekinuo!

Marijana Zonjić i Marko Osmakčić osamili su se u pušionici večeras, kako bi porazgovarali o njihovom odnosu. Marka je zanimalo kako joj se to on oduvek sviđao, kad je flertovala sa drugim ljudima.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam ti ono jer si me prvi uvredio. Ti me izvređaš najstrašnije. Ti si prvi rekao da te ne zanimam, pa si pominjao Sandru Rešić, pa da voliš Viktoriju. Što bih ja ispadala budala? Gledali smo se - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad smo se gledali, gledali smo se. Radi se o tome da ispadaš i ti smešna. Šta je sa onim što ti se Dejan sviđao? Da li je to bio rijaliti? Do skora si govorila da ti se samo on sviđa - dodao je Marko.
To sam rekla jer me je iznervirala Aleks. Svako sa kim sam bila u priči je pokušao da me poljubi, ja nisam htela. Dejan mi se svideo prvi put kad je raskinuo sa Dalilom. Ali nije toliko... Sećaš se šifre "Čokoladica" sa Stanijom? Ti i ja smo tad započeli vezu, ja sam sa njom pričala. Pitala sam je šta da radim, ti si mi se svideo, ali ona mi je rekla ako želim da postignem to što želim, rijaliti da onda (sa Janjušem) - dodala je Zonjićeva.

Međutim, Sanja Grujić je ušla u pušionicu i razgovor se prekinuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.