AKTUELNO

Ne može da se suzdrži!

U toku je emisija Nominacije, Marko Osmakčić govorio je o svojoj nominaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Monike, nemamo neku komunikaciju. Mislim da je okej devojka, nije bahata i bezobrazna, ali mislim da zna šta radi. Itekako kapira šta se ovde dešava, mislim da nije zločesta. Prvi utisak je okej, kratko si ovde, nastavi ovako... Što se tiče Nenada, ti si meni do ja*a lik, mislim da si harizmatičan, duhovit, inteligentan. Slušao sam te kao klinac, ko bi rekao da ću sada biti preko puta i komentarisati se. On je za mene drugačiji, dok ne zlostavlja druge svojim odnosom, nema šta da mu se zameri. Malo si senzibilan kada je Tara u pitanju.. .Dok se tebi luči hormon sreće, sve je dobro - izjavio je Osmakčić.
Doživotno ću biti ovakav kakav jesam, ne gledam godine. Kada mi neko kaže 'godine', mene to nervira, ja sam neko ko neće da se menja zbog godina, biću zauvek klinac u duši, kako kaže moja drugarica 'Petar Pan'. To mi je najlepši kompliment... - dodao je Ša.
Slažem se sa tobom, tako ću i ja. Kada kažu da vređaš ne slažem se, jer sam i ja malo takav. Malo si drugačiji, lud i specifičan... Radi kako misliš da treba... Sačuvaću Nenada - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Monika je neko koga sam ja dočekala oberučke, pitala sam je par pitanja... Monika je neko ko je Mateju pratio u svim situacijama, pa je posle par godina zapratila Ša... To govori da je to neki dugogodišnji animozitet prema Tari. Takođe, to govori da je jako proračunata i da zna šta radi. Primetila sam da je posle svega otišla kod Miće u Pab i jasno mi je šta radi... Ali nije škrta, odgovorna je za neke stvari, ima i neke okej osobine... Mislim da se malo prepala od pritiska, ali ima Miću i sve one koji padaju na tu nevinu facu... Ko god da ode kod Miće, meni promeni sliku o sebi... Ša poznajem dugo godina, one je jako opičen dečko. Što se tiče njega i Tare, mislim da nikada ne bi došlo do njih da se njegov brak nije ohladio. Takođe, mislim da ga je uhvatila kriza srednjih godina i mislim da je na neki način i mazohista. Jako mi je ružno što je vređaš, mene to izluđuje - govorila je Irma.
Du*aj ga - nasmejao se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću ja da du*am, nemaš ti ku*ca za mene, iskreno. Kad god ti kažem nešto negativno ti se odmah brecaš i psuješ. U jednom trenutku sam vas i podržala jer jedno drugom dajete ono što vam nedostaje. Sa druge strane, glupo mi je to što joj se*eš stalno za neke postupke - nastavila je.
Ne ide da jedno mlado žensko nateže flašu po kluboima, jer muškarcima kažu 'debil' a ženi to ne priliči - dobacio je reper.
Ti si rekao da je voliš takvu kakva jeste, šta je problem? - dodala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš i ti lepe osobine, nisi škrt. Njegova uloga žrtve meni nikako ne ide i ne mogu da je podnesem - nastavila je.
Ti si retardirana, o čemu pričaš? Ovo je jedini debil ovde, ja ne mogu da ne prokomentarišem - viknuo je Nenad.
Razmišljala sam koga da pošaljem u izolaciju, njega dugo znam... Sačuvaću nju - dodala je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.