AKTUELNO

Nije je štedeo!

Upravo je počela emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i na samom početku emisije on je pitao Đoleta Kralja da li ga je šokirao izbor vođe Tanje Jovićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim ništa da prebacim. Mamu nemam već godinu dana, a ona kad je ušla i kad sam bio vođa, pružila mi je podršku kao majka. Ona je meni rekla da ću biti vođa, ali ja njega gotivim. Sumnjao sam da će njega, jer je rekao da će joj pesmu... - pričao je Đole.
Ne znam što se hvatate za to - dodao je Ša.
Ona je rekla da joj je obećao pesmu, okej poštovanje. Kad je bila izabrana, rekla je ne brini, sve lepo i kulturno. Od srca sam delio sa njoj parče hleba. Plakao sam zato što sam navikao, i kamen kad nosiš u džebu fali ti. Pustio sam suzu jer mi fali i faliće mi. Kad se čitalo pismo očekivao sam barem pozdrav, da mi zahvali što sam trčao šest meseci. Dosta ljudi me je pitao i komentarisao, Dejan je rekao da ne razume, jer koliko smo spavali i pili, da me bar nije pozdravila i napisala nešto. Neka je živa i zdrava, nadam se da će uspeti u muzici. Isplakao sam se danas - nastavio je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.