AKTUELNO

Drama!

Ovonedeljni vođa Nenad Aleksić Ša je izabrao svoje potrčke - Dina Dizdarević i MC Aleks, a onda imenovao i omiljenu osobu, svoju devojku Taru Simov. Voditelj Milan Milošević je započeo svoju emisiju "Pretres nedelje" i pokrenuo temu o odnosu Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si za Dejana da je jako proračunat. Što i kako? - pitao je Milan.
Da, tako je, čula sam to za stolom i rekla sam mu, iznervira me. Nije mi jasan u nekim situacijama. Ne mogu da se setim što sam to izgovorila, možda zbog Sandre. Ne postoji razlog. Izmislila sam - rekla je Aleks.
Jeste, tumačila me, ne znam čemu to. Miki je nešto rekao - počeo je da priča Dejan.
Aa, da, setila sam se, jeste Miki rekao, ja sam mu rekla da je on možda zaljubljen u mene, a možda ne, više ni ja ne znam - pravdala se Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si malo blesava, ne obraćaš pažnju ni na šta, a gledaš šta Miki kaže - ubacio se Đedović.
Ja ću da dam cigaru kome poželim, neću da me neko ograničava, radiću šta hoću. Ja sam sažaljiva, meni je Irme žao, stalno ustaje i kuku kako nema, ja sa njom ne pijem kafe i ne jedem, takva sam, šta da radim. Nije prirodno - rekla je Aleks.
Nije to okej jer smo mi u sukobu. Ja sam je uskratio za neke stvari da ne priča jer nema potrebe da komentariše, ona je mene ispoštovala za sve - rekao je Dejan.
Mi smo bile dobre pre nego što je ona ušla u vezu. Ona je mene branila i ja sam nju. Ja sam nju uhvatila jednom u laži za Cara, ali uvek mi je ulazila u susret, devojka od jednom se okrenula, uvek me je pitala šta ja mislim, ja sam rekla da neću da komentarišem. Draga mi je stvarno - ubacila se Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi šta god ko da traži ti ćeš da daš, ali gledaj zbog sebe, Irma njemu govori monstruozne stvari, a ti joj daješ cigaretu - prekinuo ih je Dejan.
Ja nakon te cigare nemam komunikaciju, ona je i sama skontala, više mi i ne prilazi. Ja ne želim da je napadam, neću da skačem zbog njega, ne znam da li je on iskren prema meni.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.