AKTUELNO

Ne može da veruje da joj se to dogodilo.

Jovana Tomić Matora i Marko Đedović sedeli su na kauču, pa je Marko prokomentarisao Aleksandru Aleks Nikolić, pa se Matora pokajala zbog zaljubljivanja i celokupnog odnosa sa MC Aleks.

Nije ona loša, nema lošu dušu, ali ima onaj neki rijaliti momenat - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima ona rijaliti momenat od kad je ušla u Zadrugu 3, pa se muvala sa Zolom. Ja bih volela da imam tu vašu svest i da kapiram da ljude ovde boli ku**c. Ja se nap**im kao mladi majmun, meni daš malo pažnje, to je to. Kažem Sandri juče, ona mi sredi ormar, ja mislim da me voli. Slepački momenat. Isto tako, ja videla čep i u njemu od konferta srce. Kad sam se ja zaljubila u možda, jeb*o te život...Samo mi da izguramo ovo druže - pričala je Matora.
Zaljubljuješ se po rijalitiju - prokomentarisao je Đedović.
Što je najgore, ja znam. Duruže, obrnula me je kako je htela...Zamisli kad bude da izađe neko ko je iz kuće, a ne ko je izglasan od publike, tek tad će da se pos**u - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada mi nije bilo teže, osećam se kao da me tuku lopatama. Ja tebi ne mogu da objasnim koliko ja držim to u sebi. Mene kad ložiš, ja izvadim ku**c i pop**am se po svima. Ja sam bio najluđi kad su me ložili - rekao je Đedović.
Sećam se, ti i sa zavojima na glavi, ideš i je**š majku - rekla je Matora.
Ja ne znam ništa i sad kao da se vraćam polako - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda ti je naišao neki sablasni period, možda se trzneš sledeće nedelje - rekla je Matora.

Podsećanja radi, Đedović se u toku sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" našao na blagom stubu srama zbog ponižavanja Aleks, koja je to opovrgla, uz obrazloženje da je samo malo grublji u objašnjavanju.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga