AKTUELNO

Ostaće samo drugovi?

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten naredni klip, a imali su prilike da vide svađu Mateje Matijevića i Anđele Đuričić.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mateji.

Ja sam hteo da pričamo sutra, glupost neka, ništa strašno - rekao je Mateja.
Krenuli smo da pričamo za stolom, nisam dobila odgovor na pitanja koja su me zanimala. Kad smo krenuli u sobi rekla sam mu da imam par pitanja za njega, jer nikad nisam dobila realan odgovor za stvari koje su se između nas dešavale, naš odnos i muvanje. Ostala sam uskraćena za neke odgovre - pričala je Anđela.
Pitala me je što sam krenuo da se ograđujem - dodao je Matijević.
Možda bi me tad povredio i bila sam u drugačijem emotivnom stanju, sad, kad sam hladna, želim da znam. Vreme je da neke stvari saznam i zašto ne bih? Nije mi jasno zašto je pre 20 dana, kad smo imali super odnos. Rekao je da ne želi da izgledaju stvari onako kako nisu, a zajedno smo ležali - nastavila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekako sam u tom momentu shvatio i došlo mi je iz du*eta u glavu da ja dajem lažnu nadu. Kad je prošlo vreme, udaljili smo odnos, nema dodira i posloženo je sve na svoje mesto. Kapiram da smo prijatelji i da neće biti ništa. Tad sam lagao i mislio sam i znao da nešto oseća, a bio u prisnijem odnosu sa njom. Neću da budem u odnosu gde liči da dajem lažnu nadu, a neću da budem u vezi - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.