AKTUELNO

Raznežio sve za crnim stolom.

Nenad Aleksić Ša, nastavio je podelu novca za ovu nedelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji za tebe - rekao je reper.
Nisam ja to zaslužio - negovodao je Mensur.
Od starta ja imam top odnos sa tobom, bez obzira na sve i na to što smo imali načudniji odnos ikada, dobro smo. Shvatio sam koji si ti lik, neko ko je u fazonu 'ne diraj me, ne diram te'. Eskivirao sam te za druženje, jer bi bilo nerealno da se družimo nakon svega... U toj situaciji je sve to i logično. Mi smo top - izjavio je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet za Nevenu, imamo okej odnos ali se ne družimo. Dobra si devojka, nemam ništa loše da kažem, nisam te ni preterano upoznao. Nemate loš odnos, ne vidim da taj odnos nije zdrav ali se 'toplo hladno' - rekao je Ša.
Za tebe mali, ne bih ponavljao sve isto što bih rekao. Nakon svih problema koje smo imali, rešili smo to, sada smo okej - naveo je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Viki, ja tebe gotivim baš baš baš. Od samog starta si mi draga, retko kome komentarišem život spolja... Razmišljao sam šta je ono što te je navelo da se baviš onim što jesi. Nikome ne zameram ništa, niti uzeti nekome za zlo. Ti si jedna dobra duša, ti si neko koga svako može da za*ebe. Žao mi je što je to tako i mislim da bi trebala malo više da držiš do sebe. Nemoj da menjaš te svoje dobre strane, samo malo fejkiraj, da bi ti bilo bolje - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u naslovu.

Autor: J. M. Đ.