AKTUELNO

Razvezala jezik!

Nakon Frana Pujasa, voditelj Nenad Aleksić Ša je u današnjoj emisiji "Amnezija" ugostio i Martinu Petrović, bivšu zadrugarku koja se u subotu vratila sa Pujasom u kuću.

Delovala si mi mirnije, staloženije, juče sam video drugačiju Martinu - rekao je Ša,.

Foto: TV Pink Printscreen

Takva sam inače i napolju. Ispod mire trista vire - istakla je ona.
Ti si generalno neko ko voli rijaliti, primetio sam to dok sam bio napolju. Pratio te na TikToku, stalno si komentarisala ukućane. Prokomentariši mi malo tvoje viđenje celokupne situacije u Zadruzi 5. O kome si promenila mišljenje na bolje, a o kome na gore? - pitao je reper.
Ja sam Dalili dala do znanja prvi put da mi ne prija, nakon toga sam je stavila u izolaciju sa Carem. Posle toga mi je Dalila prišla i pitala me što je gledam pogledom mržnje. Juče sam je komentarisala. Matora me je razočarala kad sam izašla - istakla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ima neki dobar frajer u kući za tebe? - pitao je Ša.
Za sada ne. Ima lepih momaka vizuelno, ali su retardi. Uvedite nekog. Slobodna sam devojka, ali ne želim da se zalećem - rekla je Martina.
Šta znaši to Martina April? Rekla si mi da imaš srodnu dušu - dodao je reper.
Ja sam je toliko zavolela, volim je više nego svoju Lolu. Napravila sam joj Instagram profil, vodim je svuda. Stalno sam je objavljivala, ona je moja svetla tačka u životu, imam tu sliku - dodala je Petrovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.