AKTUELNO

Neočekivan potez!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje, koje je bilo za Filipa Cara.

Ljutiš se na Dalilu zbog novca, a drago ti je kad sačuva i u prodavnici možeš da kupiš više od i jednog zadrugara - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu je gledalac, ne znam šta bih odgovorio. Ljut bih bio da prokockam, ljut bih bio da mi ne da, iskreno govorim. Juče sam mislio drugačije, u meni je problem. Ne mogu da pristupim tom problemu, ni njoj, kako bi se to sve rešilo kroz šalu ili ozbiljno - rekao je Filip.
Nema šta da pričam, škrta nisam, alava nisam. Ne volim da tražim, jer mi je pretežno izađe na nos, pa volim uvek da imam i da ja budem ta koja deli. Ja sam neko ko je uvek dobijao na ruletu, i pre Filipa, pa se i sam čudio kako uvek dobijam. U prodavnici sam uvek kupovala šta želi, to nema veze sa Filipom. Sve što misli o meni, to je njegovo pravi i neka misli. Nisam neko ko je štekao da bi nosio kući, nego da bi mi imali i da bi svaki utorak bio kako ga on zamišlja, da kocka i popije. Kako on sve tumači, to je njegov problem. Ja sam se uvek zalagala da imamo sve i da se tj utorak ne završi u pola jedan. Svaki moj dobar postupak se loše protumači, čak i Zola zna da kaže da čuvam novac za njega i sebe, ali to je to. Smešno je raspravljati se oko para, slatkiša i hrane... Nije mi potrebno, imala sam najbolu nameru - objasnila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam samo da kažem, kad me je već Dalila pomenula. Ona jeste ekonomičnija, a razumem i njega, jer sam i ja takav sve sad i odmah. On je hteo da kaže da je u ovom prostoru drugačije, pa u jednu ruku razumem i nju i njega. Smatram da sve što se izdešavalo nije strašno i može se rešiti normalnom konverzacijom. Ako je samo to problem, neka ona ima svoj novac, a on svoj. Šta su sve pregurali i preko čega su preši, a sad da se svađaju. Sve nas koštaju poroci, razumem ga u tu ruku, ali nije razlog koji treba da ih dovede u takve situacije - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Deteljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.