AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugarima je na video - snimku prikano kako je Milica Veselinović ipak pročitala svoju čestitku od bivšeg dečka! Mensur Ajdarpašić je promenio sve moguće boje dok je gledao snimak. Voditelj Milan Milošević je reč dao Milici Veselinović:

Pitala me za čestitku šta je pisalo. Ja sam rekla da piše da je pesma - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije uopšte tako kako si ti mislio da jeste - rekao je Milan.
Slagao bih te kada bih rekao da me to previše brine - dodaje Mensur.
Mc Aleks me je pitala šta je pisalo ja sam rekla da je pisao stih pesme - doaje Milica
Ja sam je pitala šta je pisalo na privesku. Videla sam da je Mensur bio kao dete - dodaje Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona u toj sekundi tebi govori: Zapisano je u vremenu, kakva je to ljubav bila - rekao je Milan mislivši na Miličino obraćanje Mc Aleks.
Jao, nisam to rekla! Ja ne znam od koga je ogrlica ali sam rekla da je od moje majke, ja to mislim. Ne nosim je, za svaki slučaj. Okej, baciću sav nakit koji sam dobila. On je dečko poremećen - rekla je Milica.
To mi je malo bezveze, prošlo je dosta vremena.Ja ne bi voelo da čovek napravi sebi neke probleme. Ja nikom nisam dopustio da mi se neko meša u ljubavne odnose. Kad ja raskinem, ona nek radi šta ona hoće. Ja nisam slao nekoj mojoj devojci... Nemoj da me čačka neko da ne bi zažalio - govori Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu ste svi! Ja njega volim, on meni fali! Sad vi mene hoćete da ubedite da sam ja čitala čestitku. Ja čestitku pročitala nisam! Ja ne znam o čemu se radi! - dodaje Milica.
Prvo si učila rukopis i citarala si da si pročitala. A posle si rekla da si bacila, pa si danas reka da si samo geldala rukopis. Ti znaš šta je tačno pisalo! - rekao je Đedović
Meni na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Ja znam ta dva stiha i potpis, ne želim da pričam više o tome. Ne liči mi na njega da se meša u sve to. Malo mi ne liči na njega to. Ja sam onda rekla ko zna ko je, rekoh, daj da vidim d al' je on to poslao - dodaje Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde kod kante si čitala detaljno. Ti si rekla da si bacila, pa si posle rekla da si geldala samo rukopis - govori Đedović.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.