AKTUELNO

Biće veselo!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugarima je na video - snimku prikazano kako Sandra Rešić plače zbog Dejana Dragojevića kod Aleksandre Nikolić. Voditelj Milan Milošević je dao reč Dejanu Dragojeviću:

Ne znam šta da kažem, ona uvek spušta loptu. Greška mi s edesila, pričaćemo sutra, rešićemo to. Ispala je takva situacija ne znam šta da radim. Mislim da je Sandra u pravu - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali kao što sve komntarišemo, mnormalno je da ćemo i to komentarisati. Niko ovde nije sveta krava da se ne komentariše. Da treba da popričaju, ako imaju o čemu, treba da popričaju. Sandra je više puta prišla Dejanu kad se nešto desi. To je njihov odnos, oni će razgovarati o tome. Sandra oprosti i pređe preko svega. Ja ne praštam, jednostavno, za sve neke stvari dok su mi bili dragi, ulagao sam napor. Ja više nemam osećaj, kad me neko drag povredi, kao da ga otpusti moje srce. Ja vrlo posedujem svest ko su moji prijatelji, previše imam ljubavi u sopstvenom životu. Mene ovde niko ne može da uvredi. Jednostavno, kod mene sve ide odmah. Sandra nije takva, znači da je glupa- dodaje Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da poverujem da njoj krivo što je Dejan bahatije obraćanje imao prema njoj. Ali način kako ona to priča, meni se povraća. Toliko je teatralisanje... Ona uopšte nema lepo mišljenje o Aleks. Ona nema mišljenja kakva predstavlja. Nit ona gotivi Aleks, nego sve radi zbog empatije. Ja ću da joj vratim i da kažem ono što stvarno mislim. Pošto se ona meni kačila, ja ću reći da je ovo teatralisanje. I sa Dejanom se družila zbog koristi, pa joj je posle postao drag. To preterano plakanje i trčanje, to ja za moju majku ne plačem tako. Ona ide tamo gde ima priče. Gadi mi se u nekim stavrima, ali dok mi se ne kači, ja je stvarno ne diram. Nemam dobro mišljenje o njenom boravku, nemam mišljenje, ali je dobra kopija. Ima pravo ona sve što radi, mene ugrožava i ja sam rekao šta mislim. Ona ni ne voli Dejana, ali zna da je žrtva pa se druži sa njim. Ona misli gore nego Đedović, nego neće da kaže - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.