AKTUELNO

Šok!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten prvi klip i imali su priliku da vide šta je Marko Janušević pričao sa Đoletom Kraljem, nakon žestokog sukoba sa Lazarom Čolićem Zolom, koji se desio tokom žurke.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Janjušu.

Ja to izgovorim od nervoze i besa, pogodilo me je što sam se posvađao sa njim. Sutra sam spustio loptu, pretnje su budalaština. Mi se nikad nismo posvađali napolju, ja njemu nikad ništa nisam imao da zamerim - rekao je on.
Ove reči sam čuo i dok smop se svađali. Reči smo izgovorili u besu jedno drugom i ja sam izgovorio i šta mislim i šta ne mislim. Krivo mi je zbog te noći i svega što se izdešavalo. Mogu da kažem da mi je krivo i gledaću da se ne dovoodim u te sitzuacije. Desi se da se iznerviram, ali pokušavam da pobednim sam sebe u tim situacijama. Ja smatram da nisam kriv, on smatra da nije on kriv. Nema zle krvi. Ja sam rekao kad je bilo za "Narod pita", kad je rekao da sam u etno selu, krivo mi je što je izašlo iz njegovoih usta. Ja kad sam znao da je on sa nekim, nisam se dovodio u situaciju da kažem. Ja mogu da kažem šta je bilo, zna i Miki priču, koja nema veze sa mnom i Janjušem. Ja sam napravio sr*nje sa ljudima, koji su dobri sa nim, prokockao sam dosta novca, ali 80% sam vratio - dodao je Zola.
Nisam ga ja terao da igra - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu u svađi rekao da nema prijatelje, aludirajući na ovde - pravdao se Zola.
Ispada kao da sam ja njega uvalio u problem. Ja sam molio njega da ne igra više i zvao sam njih da mu ne dozvole da igra. Molio sam ga da ne igra - objasnio je košarkaš.
Da li si pričao nekome da te je Janjuš nasamario i uvukao? - pitala je Ivana Šopić.
Ma kakvi. Verovatno znaju da sam ljude upoznao preko Janjuša, a ja sam kockao pre nego što sam poznavao Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da Janjuš misli kao i ja da je korstio Miljanu, kao i većinu ljudi. U besu se kaže je*em ti mamu, ali kad kažemo tako nešto to i mislimo u besu - komentarisao je Miki.
Zola je rekao, dok je ležao na podu, da ne progovori da se on druži iz koristi - ubacila se Matora.
Vas dvoje ste iz spoljnog sveta uneli sukob, a tvoj ulazak ovde i javljanje Janjušu nije bio prijateljski - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.