AKTUELNO

Šok!

U toku su "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa, Nenad Aleksić Ša. Voditelj Milan Milošević dao je reč Anđelu Rankoviću, koji je u izolaciju poslao Mensura, a sačuvao Anu.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Mensura. Nemam lepo mišljenje o njemu. Smatram da ga karakterišu sujeta i podlost! U situacijama kada se smeje podlo, to ga karakteriše kao lošu osobu. Kada sam govorio da ima visoko mišljenje o sebi, to i msilim. Osobe koje govore u trećem licu su prilično mišljenje o sebi. Ima visoko mišljenje o sebi a nema podlogu za to. za Milicu neću ništa da kometarišem, komentarišem samo njega. Ne vidim ni jednu dobru stavr kod njega, sem prijateljstva što ima sa Karićem - Istakao je Anđelo za Mensura.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos nas je počeo blago, ja sam rekao, ako ide- ide, ako ne ide, ne ide. Nisam želeo da pravim cirkus od sebe ni od nje. Rekao sam na samom početku da je najbolje da pustimo osobu na samom početku. Smatram da je bilo ispravno ono što sam uradio. Prekinut je naš odnos zato što ja nisam neko ko radi nešto protiv svoje volje. Ako ne ide, ne ide. Čak i kada se volite i ne ide, najbolje je da se pozdravite i to je to. Naš odnos je prekinuut da se ne bi pravio odnos neki, nema potrebe za tim. O drugim stavrima za nju neću da pričam. Nije mi žao što smo raskinuli, što bi mi bilo žao - zaključio je Anđelo za Mensura.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: undefined