AKTUELNO

Ne može da veruje da to neko priča!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs, novinar i voditelj Darko Tanasijević zamolio je Marka Đedovića da prokomentariše aktuelnu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma daj darko molim te, trla baba lan da joj prođe dan. Prošle godine je tako krenuo zadatak, ja sam se šalio sa Filipom. To su stvari da se time bave glupi ljudi, koji veruju u to da se omađije. Jeste sada, Dalila je omađijala Dejana i Cara. Pa što bi to radila? Može nekog ministra ili tako nekoga...To im je zanimljivo. Obično su zamađijani kad su pijani, raspadaju i kada su nesposobni, pa im je baba iz treće kuće zamađijala - rekao je Marko.
Ja sam smatrao da je Dalila pametna žena, a ustvari nije, što nije izbajala sebi milion na računu - rekao je Tanasijević.
Pa to smo i rekli...Mada vidi Darko, kad malo bolje razmisliš, hoće gospođa na more - rekao je Đedović.

Foto: Pink.rs

To nije zaje**ncija, meni je jedna baba vračala i rekla mi da na mene sile ne mogu - ubacio je Miki.
To su budalaštine, ali bih voleo da ih čujem. Imao sam iskustva sa time, drugarica otišla tamo, a baba se zagrcnula, ja se us**o, mislio da izlazi nešto iz babe - pričao je Marko.
Šta je bio Martinin cilj - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je htela da napravi sp**nju i zaje**nciju. Meni to kako je bilo prezentovano, mene je presekao stomak, pa sam posle shvatio...Ako to postoji, onda ona nije normalna. Zamađijala Dejana i Filipa, vidi kako joj je. Zar ne bi trebalo da kad zamađijaš da bude lepše - rekao je Đedović.
Ja sam na sudu završila sa jednom čovekom zbog takvih priča i i dalje se sudimo - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su to stvari koje nisu ugodne...Stalno se pričalo o tim budalaštinama. Kažem ti, nema to veze sa onime kako se ja osećam. Shodno sa mojim ponšanjem, mojom navikom, da možda to deluje tako, ali je meni to smešno - rekao je Car.
Za mene su ovo gluposti, ja verujem Boga. Imam svoju rutinu, kada legnem, ja se pomolim Bogu, tako me je babo naučio - pričala je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga