AKTUELNO

Popadale im vilice!

U toku je emsija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević imao je pitanja za Nikolu Grujića.

Rekao si Mihiću da ti je starija ćerka ovde da Mimu ne bi video. Da li ti je potreba ćerka da bi bio svestan šta kao otac i suprug ne bi trerbao da uradiš? - upitao je Darko Tanasijević.
Nemam pojam ni o kome. Kad bih dobio priliku da je vidim, ne bih bio fokusiran na bilo štta drugo. Ovde sam osuđen da budem fokusiran i gledam nekog drugog. Možda sam konfuzan, ali ja kad pročitam pismo starije ćerke koje imam od slave, u meni se tad probudi da želim da izađem - rekao je Gruja.
Rekao si da za decu nemaš osećaj, nego bledu sliku. Kako je to moguće? - pitao je Darko.
Imam osećaj kao da nikad neću izaći odavde. Mlađa ćerka je beba, ona sad ima godinu dana. Oca se kristalno jasno sećam, ali sve ostalo je bleda slika.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je užas i katastrofa. Mene je neshvatljivo da mu postaviš pitanje, a on ne zna šta da kaže. Je l' ovaj dečko lud? Meni je ovo katastrofa. Ja nemam dete, a Dunji mogu da zamislim i noktiće. Kaže ona je mala, tim gore. Meni je bilo glupo da pokrećem temu za sliku. Janjuš je napravio toliko sra*a, a kad vidi Krunu, svi smo plakali. Nijednog trenutka nije to doveo u pitanje, mi sad raspravljamo da li može da zamisli svoju decu. Nije mi normalno da on leži sa ljubavnicom, a mi mu govorimo za sliku. Ne morališem za Mimu, ali obvo za decu je jezivo - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka je jezivo, ja sam rekao... Znaš koliko mene boli ku*ac. Što se tiče starije ćerke Stefan je potvrdio to što sam rekao za stariju ćerku - dodao je Gruja.
Ja nisam ukapirao šta je on sad hteo da kaže. Nije mi jasno, on nije prevario decu, nego ženu. Rekao si da samo starija ćerka može da te restartuje - istakao je Karić.
On je mene pitao kako ne mogu da skrenem misli, a ja sam sa Mimom u zatvorenom prostoru i vidim nju. Da meni ovde dođe dete i vidim je na 10 minuta, da li bi mi bila fokus? - pravdao se Gruja.
Ovde pričaju da ti baš nisi želeo da imaš fokus na sliku, pa si je stavio u frižider. Jedino se slažem sa Grujom kad je rekao da ne želi da spominje imena svoje dece, ja to poštujem, ali sliku da držiš na mestu da možeš da pogledaš - nastavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije potrebna slika da bi se ti setio svoje dece. Ja imam psa, pa ne mogu da kažem da mi je potrebno da vidim i da sam zaboravila lik. Ovo je glupost. Oboje dece treba da imaju istu ljubav, kakava starija ćerka. Tebi deca nikad nisu trebala da izađu iz glave, Janjuš je pravi primer. Kakva veze koliko ima godine? - komentarisala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.